Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Cukrové nebo s.r.o. sa zameriava na výrobu dezertov a tort a prevádzkuje kaviareň v centre Brna.

Kaviareň, ponuka kávy z domácej pražiarne.

Na zákazku: - torty - cupcake prevádzky: - nám. slobody 92/21 - Kapustový trh 14

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

PURE TASTE s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a rozvoz talianskej pizze.

Legendárny jazzový bar U fajčiaceho králika. Týždenné menu. Koncerty. Kapacita: -70 miest sediacich -120 osôb stojacich.

Rodinná kaviareň, vhodná pre všetky vekové kategórie. S veľkým výberom zákuskov, domácich limonád a čerstvých wafflí.

Kaviareň v centre Brna s bohatou históriou a kultúrnym programom.

Hostinec U Dřeváka Nefajčiarsky piváreň s českou a steakovou kuchyňou. Rozvoz jedál a nápojov. Zaistenie večierkov a rautov. Poludňajšie menu.

Restaurant AMICI - pizza, burgre, krídielka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Restaurant AMICI - pizza, burgre, krídielka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Restaurant AMICI - pizza, burgre, krídielka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Restaurant AMICI - pizza, burgre, krídielka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Pizzeria Soprano´s je domáci rodinný podnik v Brne, ktorý si zakladá na kvalite a tradícii. Používame taliansku receptúru, ktorú sme si upravili na svoj obraz a prispôsobili podmienkam na pečenie v Českej republike. Pizzu pečieme z kvalitných, prevažne talianskych surovín, dovážaných z Talianska. Kým ide naše cesto do pece, nechávame ho odpočívať ...

Výroba a vývoj vozíkov pre rýchle občerstvenie (Hot dog, kukurica) Prevádzkovateľ rýchleho občerstvenia - OBČERSTVENIE NA KĽÚČ - Občerstvenie a catering na veľkých spoločenských a kultúrnych akciách: -detské dni, mestské slávnosti, športové a kultúrne podujatia... -občerstvenie až pre 20 000 ľudí -mobilné grily, chladnička, vozíky ...

Piccadilly store s.r.o. v Brne má predajňu a e-shop s obuvou, ako sú čižmy, sandálky, baleríny, tenisky, lodičky, ale aj kabelky. Okrem iného prevádzkuje pokojnú kaviareň, kde môžete ochutnať lahodné druhy kávy.

Detská herňa a kaviareň. Krúžky a kurzy pre deti i dospelých. Stráženie detí vo veku 1 - 7 rokov Každý deň už od 8.00 do 12.00hod. či podľa potreby aj v popoludňajších hodinách. Možno individuálna dohoda. Výučba jazykov. Prímestské tábory. Cvičenie pre deti.

Bezlepkovú, raw a vegánsku reštauráciu prevádzkuje 1. terapeutická reštaurácia s.r.o. z Brna. Ochutnať môže zdravé jedlá s dobrou stráviteľnosťou, ktoré vám môžu pomôcť vyriešiť rôzne zdravotné problémy.