Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a ...

Grécka reštaurácia: - obedové menu, šaláty - špeciality

Občerstvenie U Kozla blízkosti brnenskej priehrady. Nájdete nás hneď vedľa parkoviska blízkosti zastávky autobusu a parníkov Kozí horúčavy. Spoločenské a firemné akcie do 20 ľudí. Možnosť ubytovania pre dve osoby.

služby: - jedáleň a stravovanie - možnosť jedla so sebou - tradičnej slovenskej jedlo

Výroba, predaj, eshop, rozvoz: -studená kuchyňa chlebíčky, šaláty, chuťovky, aspiky, obložené misy. Široký sortiment lahôdok studenej kuchyne z vlastnej výrobne. Všetko je vždy čerstvé a chutné. Veľký výber chlebíčkov, mini chlebíčkov, chuťoviek, aspikov, obložených mís, šalátov, zákuskov a ďalšie. E-shop pre jednoduchšie nakupovanie.

reštaurácia: - reštaurácie sú koncipované podľa zásad Feng-Šuej - denné menu - vegetariánskej svadby, rauty - služba pre mamičky: ohrievanie dojčenských výživ a rýchlo pripravíme aj obľúbené jedlo pre Vašu ratolesť - dodávame desiaty a obedy do škôl a škôlok - narodeninové oslavy - donášková služba, donáška - rozvoz jedla - ...

Výroba a predaj: - instantné zmesi do nápojových kávovarov, automatov - čaj, káva, cappuccino - doplnky, smotana, tégliky. predaj: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a ďalšie -sedací vaky Fatboy COVIM. služby: - cateringové služby, organizovanie spoločenské akcie, svadba a svadobné hostiny, ...

Naša spoločnosť Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. sa špecializuje na poskytovanie komplexných služieb firmám vystavujúcim na BVV, zaistíme catering, hostesky i rauty. Zabezpečujeme catering teplej i studenej kuchyne. Pripravujeme vždy čerstvé pokrmy, máme veľký výber minutiek, jedla možno u nás objednať v priebehu dňa. Pripravíme ...

služby: - reštaurácia - pizzeria

Hotel ****, ubytovanie: 105 štýlovo zariadených klimatizovaných izieb kat. Standard, Superior, De Luxe -Zahradní reštaurácie "Le Grand" -4 klimatizované konferenčné miestnosti -hotelová sauna a fitnes -Casino -wi-fi free.

RAW cukráreň Brno Všetko, čo u nás nájdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou robené. Výroba zákuskov priamo v našej prevádzke. Čerstvé na každý deň, zo sezónneho ovocia Kvalitné surovín v RAW a BIO kvalite Torty na objednávku. Zaistíme RAW catering.

Reštaurácia U Hovädzieho pupka. Špeciality nielen z hovädzieho mäsa. Denné menu. Služby: -salón pre 30 osôb. Úplné súkromie.

Čajovňa Prebudený slon - čaje z Číny, Taiwanu, Japonska, Kórei, Indie.

Služby - piknikové koše - príprava piknikov.

Reštaurácia - široká ponuka jedál, poludňajšie menu.