Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Kompletné cateringové služby: - koktaily - bankety - recepcia - rauty - garden párty - firemné večierky - rodinné oslavy - svadby. Ponúkame občerstvenie a stravovanie s kompletnými službami.

Príjemná reštaurácia / kaviareň s vonkajším posedením v srdci mesta Olomouca (v parku) ponúka okrem štandardných stravovacích služieb aj tieto služby: • svadby • rodinné oslavy • promócie • rauty a bankety • firemné akcie, školenia a večierky • plesy a bály

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Hostinská činnosť Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí

Reštaurácia: - 15 druhov poludňajšieho menu + minútková česká i zahraničná kuchyňa - rozvoz menu po Olomouci zadarmo - možnosť organizovania svadieb, promócií, firemných akcií a smútočných hostín - salónik (30 miest) - WIFI.

V Delano cocktail bar & cafe nájdete: - Cocktail bar, kde miešame koktejly poznáme po celom svete, a aj vy si môžete namiešať svoj vlastný koktail - cafe bar, v ktorom si vychutnáte kávu značky Janus - reštaurácii.

Ponúkame rozvoz obedov do firiem aj domácností.

Služby - závodné stravovanie - catering - prevádzka kantín - predajné automaty.

Rýchle občertvenie: -hamburgery, hranolky -nápoje -zmrzlina, káva.

Výroba, dodávky: - hotové jedlá - catering - svadobné hostiny - rodinné oslavy - závodné stravovanie.

Rybárska bašta. Celoročný rybolov. Organizovanie osláv a podujatí. Športové centrum - fitness.

Reštaurácia: - reštaurácia 90 miest - salónik 30 miest - terasa 50 miest.

Prijmite naše pozvanie do útulného prostredia kaviarne s detským interiérovým ihriskom, baby outletom, kaderníctvom, masážami a kozmetikou. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že sa u nás budete cítiť príjemne.

Hanácka reštaurácia zameriavajúca sa na prípravu jedál z lokálnych surovín.

Reštaurácia: -kapacita 70 miest - široký výber hotových jedál, minútok a iných špecialít - svadobné hostiny, promócie, rodinné oslavy, večierky - výroba a dodávka obložených studených mís - čapujeme Šerák Hanušovice 11 - Tvarůžkové špeciality - Rozvážame poludňajšie menu