Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Mtrojka Olomou je moderná reštaurácia, kde si v príjemnom prostredí môžete pochutnať na kvalitnom víne, dobrom pive a modernej kuchyni iba z čerstvých surovín. V zaujímavých priestoroch nájdete piváreň s plzenským pivom čapovaným z tankov a vináreň s reštauráciou. Mtrojka Olomouc: - moderná reštaurácia - vináreň - pivnica - poludňajšie ...

Pivnice na Poľovníctve. Reštaurácia. Bowling.

Pizzeria. Rozvoz pizzi. Bez popsedenia. Prevádzková doba: PO - ČT 10:30 - 22:00 PI - SO 10:30 - 23:00 NIE 12:00 - 20:00

Detské centrum: - pre deti od 0 do 12 rokov - organizovanie narodeninových osláv pre deti - herňa pre deti - kaviareň.

Reštaurácia: - kapacita 80 osôb - letná terasa pre 40 osôb - denné menu - salónik pre 30 osôb - organizovanie spoločenských akcií - možnosť pripojenia k Wi-fi.

Herňa: -biliardy -automaty -simulátory. Kompletné cateringové služby Možnosť prenájmu pre rôzne akcie a večierky

Cukráreň v centre mesta. Cukrárska výroba: - vianočné pečivo - torty - svadobné rauty.

Reštaurácia: -kapacita 48 miest.

Internetová kaviareň Príjemné posedenie, bar

Reštaurácia: - kapacita 130 - 150 miest - salónik 30 miest - možnosť organizovania rodinných osláv, svadieb - v letnom období grilovanie - prasiatko na ražni.

Vinotéka, vináreň: - sudové vína - kvalitné moravské fľaškové vína - sezónne burčiak - posedenie v príjemnom prostredí vinárne (kapacita 70 miest).

Veľkoobchod: -ovocie -zelenina. Autodoprava nákladná CZ, EU Gastro prevádzka: rozvoz obedov po Šternberku, Olomouci a okolí.