Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Služby: -budovanie občerstvenia bufetové charakteru v školských a firemných zariadení

Talianska reštaurácia TRINCEA Okrem základných jedál pre Vás máme: - pizzu - ryby - rizota - domáce cestoviny a dezerty - halušky a ďalšie špeciality Talianskej kuchyne. Rozvážame všetky pokrmy aj s vínnym lístkom. Objednávky prijímame od 10:00 až do 21:30. Jedlo Vám dovezieme po Úvaloch aj v okolí.

Hostinská činnosť Rozvážame jedlo do firiem, v priestoroch bufetu sme otvorili mäsiarstvo. Rautová ponuka pre oslavy a spoločenské akcie.

Prevádzkovanie penziónu ALFA - izby s vlastným sociálnym zariadením - bowlingová dráha - wifi, stravovanie v reštaurácii - parkovanie.

Činnosť: - pivný bar - biliardová herňa

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia

Novopostavený rodinný Hotel Na Farme s vlastným chovom teľacieho, hovädzieho a bravčového mäsa. Ponúkame veľmi zaujímavé aktivity pre deti aj dospelých. Hotel ponúka ubytovanie v 20 izbách s celkovou kapacitou 49 osôb a 2 lôžka pre deti, prístelkami je možné kapacitu navýšiť až na 60 osôb. Reštaurácia s kapacitou 102 miest, salónik pre 20 ...

Služby: - pneuservis - čerpacie stanice - kaviareň

Farma. Ubytovanie: -apartmány Služby: -reštaurácia -organizácia spoločenských akcií

Hotel - dvojlôžkové izby s vlastnou kúpeľňou a toaletou - satelitná TV a bezdrôtové pripojenie na internet - apartmán s dvoma spálňami, kuchyňou, obývacou izbou, kúpeľňou a vlastnou terasou - detský kútik s malou zvieracou farmou - parkovisko - malé detské ihrisko Reštaurácia

Vedenie, služby - účtovníctvo Cukráreň U Olivy Jůzovej