Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Hotel - kapacita 126 lôžok - 3 apartmány priamo na zámku - 1 domček kniežaťa Alexandra - 3 apartmány v historickej budove - 9 dvojposteľových izieb - 4 rodinné izby s dvoma oddelenými spálňami a spoločnou kúpeľňou - 28 dvojposteľových izieb - reštaurácia - vináreň

Služby: -reštaurácia, salónik, parkovisko -neďaleko hradu Karlštejn -22 dvojlôžok -2 trojlôžkové -2 štvorlôžkové.

Hotel: -ubytovanie v 27 dvojposteľových izbách a rodinnom apartmánu -stravovanie je zabezpečené v hotelovej reštaurácii s kapacitou 64 miest a barom.

Predaj: -výpočtová technika -počítače Bazár: -počítače. Služby: -servis a správa sietí -opravy PC** -kopírovanie, tlač Renovácia, recyklácia: -tonerov Internetová kaviareň.

Zámocká reštaurácia Terasa Pohostinstvo.

Catering Karlštejn Gastronomický servis pre: - vernisáže - rauty - párty - koktaily. Na nádvorí hradu Karlštejna prevádzkujeme stánok s občerstvením pre turistov a predaj občerstvenia v Lesnom divadle v Řevniciach.

Penzión - apartmány - jednolôžkové a dvojlôžkové izby - izby vybavené sociálnym zariadenímvináreň - salónik - vínna pivnica Vináreň - salónik - vínna pivnica

Plynoinštalačné práce - opravy, servis a revízia Kúrenárske práce - opravy, servis a revízia Predaj - kúrenársky a plynoinštalačný materiál Reštauracia - studená kuchyňa - 4 druhy piva

Výroba a spracovanie dekorovaného skla a sklenených polotovarov. Rýchle občerstvenie, hostinská činnosť.

Hotel Kratochvíl: -ubytovanie v dvojlôžkových, trojlôžkových a štvorlôžkových izbách s vlastnou sprchou a wc -reštaurácia s českou kuchyňou.

Reštaurácia ponúkajúca jedlá s prvkami čínskej, indickej a japonskej kuchyne. Kompletné zaistenie rôznych osláv, pohostení, večierkov a spoločenských udalostí.

Hotel. Reštaurácia. Vináreň-salónik. Záhradná reštaurácia. Ubytovanie v dvojposteľových izbách. (10 dvojposteľových izieb).