Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Projektovanie a realizácia domov a interiérov.

Realizácia - interiéry na kľúč - atypický nábytok - pre architektonické ateliéry, banky, poisťovne, hotely a penzióny, reštaurácie a bary, reprezentatívne priestory, komerčné priestory a kúpeľné domy

Veľkoobchod, predaj, výroba, vzorkovňa: -kancelársky nábytok -architektonické návrhy vrátane poradenstva

Služby: -architektonická a inžinierska kancelária.

- Projektovanie zariadenia merania a regulácie (MaR) - Výroba didgeridoo

Návrh a realizácia interiérov - interiéry domov, kuchyne - interiéry kancelárií a obchodov - návrh aj realizácia interiérov reštaurácií a hotelov.

Práca: -projekčné, projekty rodinných domov. bytových domov, verejných stavieb, atď. -stavebné projekcie-projekty -architektonická a inžinierska činnosť -projekty drevostavieb. Ubytovanie -prenájom apartmánov v Harrachove tel. 602 596 066 mail: apartmany@fabik.cz

Činnosť: - architektka - kompletná projektová dokumentácia - urbanistické štúdie - návrhy interiérov.

Bytový architekt: -3D návrhy interiérov - poradenstvo - realizácia -návrhy kuchýň, detských izieb, obývacích izieb, kúpeľní -prestavby a rekonštrukcia bytového jadra. Oblasť pôsobenia celá SR.

Služby. -návrhy bytových interiérov, kancelárií a iných komerčných priestorov -specializace na kuchyne na mieru -Vstavaný skrine, detské izby, šatne -kancelárskych nábytok -vizualizace v 3D, realizácie interiérov na kľúč.