Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Projekčná kancelária VIK PROJEKT. Zaisťuje architektonické štúdie a projektové dokumentácie, Inžinierska činnosť v oblasti získania stavebného povolenia a územného rozhodnutia.

Společnsot SI plan, s.r.o. vykonáva projektovú a inžiniersku činnosť v stavebníctve. Spoločnosť sa pri svojej činnosti zameriava na architektonické návrhy, projektovú dokumentáciu, dopravné stavby, projektové riadenie stavieb a technický dozor investora.

Služby: -projekčná činnosť stavebná -dodávka kompletnej stavby -dodávka kompletné interiéry -urbanistické a architektonické štúdie -návrhy -projektové práce. Stolárska výroba: -interiéry. Vybavenie: -veľkokuchyňa -reštaurácia -potravinárske predajne -potravinárske výrobne.

PKS holding a.s. - riadiaca spoločnosť - držiteľ certifikátov ISO 9001 a ISO 14 001 - účtovné a daňové služby, poradenstvo - obchodná a marketingová činnosť - riadenie kvality, cetifikácia systému kvality - prevádzkovateľ hotela Skalský dvor pri Lísku pri Bystrici n. Pernštejnom

Architekt - architektonická kancelária. Ponuka služieb architekta, projektová a inžinierska činnosť. Návrhy a projekty podľa stanovených požiadaviek na funkciu, vzhľad, rozpočet, náklady na prevádzku ... Všetko od návrhu, projektu, cez vybavenie povolenie po výber firiem a sprostredkovanie realizácie stavby ... Samozrejmosťou je práca v 3D. ...

Služby: -aranžovanie nákladov a interiérov (aj bytových) -väzba kvetov a kvetinových dekorácií -písanie písma ručne štecom.

Architektonické štúdio Archforma. Zaistenie dokumentácie pre novostavby, rekonštrukcie a čiastkové úpravy stavieb. Vypracovanie projektovej dokumentácie, dokumentácia pre vykonanie stavby, štúdie, inžinierska činnosť. Vykonanie stavebného dozoru.

Výroba riadiacich centier na spracovanie dreva: Automatizačné a meracia technika -aplikácie automatizačnej a meracej techniky -konzultace, poradenstvo -Vytvorenie návrhov konštrukčných riešení -vypracování kompletnej projektovej elektro-dokumenáciu, projektová dokumentácia realizácia: -výroba slaboprúdových rozvádzačov, montáže, oživenie, ...

Interiérová dizajnérka, dekoratérka, výtvarníčka. Návrhy a realizácia interiéru na mieru. Zaistenie modernizácie bytu, dekorovania a home staging pre súkromné osoby aj realitné kancelárie. Poradenstvo pri výbere dodávateľov a dohľad nad realizáciou.

Projektová činnosť vo výstavbe -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba hnojív -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Ing. David Urbánek sa špecializuje na architektonické návrhy stavieb, inžiniersku činnosť a poradenskú a konzultačnú činnosť.

-Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce Projektová činnosť vo výstavbe

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci Projektová činnosť vo výstavbe

-Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Projektová činnosť vo výstavbe

Návrh, realizácia: -záhrady -interiéry črepníkovými rastlinami -kompozícia zo sušených rastlín.

Projektová (projekcia) a architektonická činnosť vo výstavbe. Riešenie náročných atypických rodinných domov s individuálnym prístupom ku každému klientovi.

ISVH, s.r.o. sa zameriava na inžinierske služby vo vodnom hospodárstve, architektonické činnosti, poradenstvo a vzdelávanie.

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod ...

Kuchyňa Destino s.r.o. vykonáva rekonštrukcie alebo výrobu kuchýň nemeckých výrobcov. Kuchyňa si môže zákazník vybrať moderné či klasické, bezúchytkové či rustikálne. Spoločnosť je tiež schopná navrhnúť nábytok do obývacích izieb a kúpeľní podľa farieb a dekoru kuchyne.

Rodinný ateliér so zameraním na dizajn v oblasti skla. Vytvárame mozaiky, vitráže, šperky, pieskované vitráže a objekty. realizácia dizajnových návrhov v oblasti interiéru a exteriéru.

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.