Potrebujete zabezpečiť maximálne bezpečie Vás či Vášho majetku? Bezpečnostné agentúry ponúkajú ochranu objektov, majetku a osôb, detektívne služby, špionážnu techniku, školenia SBS, prevoz cenín a hotovosti, požiarnu ochranu a pult centrálnej ochrany PCO.

Sme tradičná česká firma s praxou už od roku 1992 a ponúkame tieto služby: fyzická ostraha majetku a osôb, recepčná, sprievod a preprava cenín, upratovacia činnosť komerčných i nekomerčných priestorov, údržba a správa objektov. Všetko za veľmi výhodných podmienok.

Služby: - bezpečnostná agentúra - strážna a recepčná služba - ochrana osôb a majetku

Miroslav Stavjar poskytuje služby: -fyzickú ochranu vnútorných a vonkajších priestorov -správu objektov, areálov.

Enemy s.r.o. sa zameriava na technické služby týkajúce sa ochrany majetku a objektov, výučbu prvej pomoci a zdravotný dohľad na organizovaných akciách.

MVLstav s.r.o. sa zameriava na stavebné, zemné a búracie práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníkov, ostrahu objektov a upratovacie služby.

Ostraha stavieb 21. storočia. Ponúkame ostrahu stavieb pomocou moderných kamerových veží PROGUARD vybavených pokročilou umelou inteligenciou na rozpoznávanie obrazu. Všetky poplachy sú spracovávané v našom vlastnom dohľadovom centre s vysoko kvalifikovanými operátormi. Dohľad 24/7. Odhalíme 100 % narušiteľov, 99 % z nich uteká, keď zistí, že sú ...

Bezpečnostná agentúra SK-GUARD s.r.o. je jednotkou v poskytovaní kvalitných bezpečnostných riešení. K našim najznámejším a najvyhľadávanejším službám patrí stráženie a stráženie nehnuteľností a monitoring hnuteľného majetku. Fyzická ostraha objektov: Ostraha kasín, priemyselných objektov, obchodných centier, poľnohospodárskych subjektov, ...

Bezpečnostná agentúra: - stráženie majetku - prevádzka pultu centralizovanej ochrany - prevoz finančnej hotovosti a cenín - elektrické zabezpečovacie a kamerové systémy - reklama v oblasti športu.

Dodávateľ náhradného plnenia. Zaistenie služieb bezpečnostnej agentúry, dodávateľ upratovacieho a hygienického servisu.

Pobočka. Bezpečnostná agentúra: - fyzická ostraha majetku a osôb - diaľková ochrana objektov, pripojenie na Centrálu Núdzové Služby - prevoz hotovosti a cenností.

Spoločnosť Eagle Creative 75 s.r.o. poskytuje stráženie osôb a majetku a zaisťuje upratovací servis kancelárií, bánk, hotelov, v potravinárstve aj v priemysle.

Služby: -facility management -integrované bezpečnostné služby

Profiboom Praha Bezpečnostné poradenstvo, konzultácie, tvorba stratégií a analýz. Spracovanie odborných štúdií a posudkov. Organizovanie školení, kurzov a pedagogická a lektorská činnosť. Príprava a tvorba dokumentov pre bezpečnostné riadenie fyzických i právnických osôb (zákon 412/2005 Zb.). Spracovanie bezpečnostného posúdenia existujúcej ...

Ostraha osôb, majetku. Pult centrálnej ochrany.

Bezpečnostná agentúra - stráženie majetku - ochrana osôb - ozbrojené sprievody - usporiadateľská činnosť - prevozy cenín.

Bezpečnosť a ochrana osôb a majetku. predaj: - zabezpečovacie technológie. Inštalácia technickej ochrany a zabezpečenie fyzickej ochrany všetkých typov objektov.

Firma Silvermen s.r.o. zaisťuje zabezpečovanie objektov, ako sú priemyselné, administratívne budovy, stavby, vrátnice, recepcia a predajne. Tiež zaisťuje dohľad na kultúrnych akciách, koncertoch a iných udalostiach.

Služby: - poskytovanie bezpečnostnej služby - fyzické stráženie prostredníctvom bezpečnostných pracovníkov - vrátnikov, strážnikov, strážnych, recepčných, informátorov, operátorov kamerových systémov, pochôdzkarov, psovodov, členov motohliadok a zásahových jednotiek a ďalších

Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Technicko-organizačná ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Ostraha majetku a osôb Služby súkromných detektívov

Bezpečnostná agentúra, ochrana osôb a majetku. Komplexné služby a servis v oblasti bezpečnostnej problematiky. Našou špecializáciou je najmä oblasť ostrahy majetku.