Potrebujete zabezpečiť maximálne bezpečie Vás či Vášho majetku? Bezpečnostné agentúry ponúkajú ochranu objektov, majetku a osôb, detektívne služby, špionážnu techniku, školenia SBS, prevoz cenín a hotovosti, požiarnu ochranu a pult centrálnej ochrany PCO.

Pražská poradenská a bezpečnostná služba: - fyzická ostraha, strážnej služby.

činnosť: - bezpečnostné služby - pult centrálnej ochrany

Detektívne a bezpečnostné služby - detektívna kancelária - zabezpečenie objektov - prevoz finančných hotovostí a cenín - ochrana osôb.

Firma je certifikovaná podľa ISO 9001: 2001. Spoločnosť je poistená na zodpovednosť za škody do výšky 50 miliónov Sk a na odcudzenie cenností pri preprave do výšky 10 miliónov Sk. Bezpečnostná služba ARGUS: - služby komerčný bezpečnosti pri strážení majetku a osôb v SR - preprava peňazí a cenností - fyzická ostraha objektov Ďalšie ...

Bezpečnostná agentúra J&K service bezpečnostná služba, spol. s r.o. ponúka profesionálne služby v oblasti ochrany a ochrany majetku aj osôb. Zaistíme pre Vás taktiež prevoz cenín a diaľkovú ostrahu pomocou pultu centralizovanej ochrany (PCO). Sídlime na Prahe 5, mestská časť Stodůlky. Služby našej bezpečnosti agentúry: - fyzická ostraha, ...

Bezpečnostná agentúra - stráženie obchodov a objektov - usporiadateľské služby - festivalová security.

Vykonávame dodávku a montáže zabezpečovacích a kamerových systémov, systémov proti odpočúvaniu, skrytých kamier a iné bezpečnostné techniky. Zabezpečenie priestorov proti odpočúvaniu a úniku informácií: - protiodpočúvacie prehliadky (komplexné prehliadky priestorov) - montáž generátorov šumu na ochranu proti odpočúvaniu z vonkajších aj ...

Bezpečnostná služba: - stráženie objektov - fyzická ostraha - bodyguarding - preprava cenín, hotovosti.

Služby: - bezpečnostná agentúra - stráženie majetku a osôb - detektívne služby - ochrana osôb

Činnosť: - bezpečnostná a upratovacia agentúra - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - reklamné služby

Bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku, osôb - ozbrojený sprievod.

Služby: - vymáhanie, správa pohľadávok - detektívne služby.

Služby: - stráženie priemyselných objektov - fyzická ostraha stavenísk, stavebných strojov - riadenie cestnej premávky pri opravách ciest - usporiadateľská služba (futbal).

Detektívna kancelária - nezávislé vyšetrovanie - vyšetrovanie trestnej činnosti.

Služby: - odkúpenie, vymáhanie a správa pohľadávok - exekúcia - detektívne služby

Služby: - bezpečnostné poradenstvo - sledovanie osôb - pátranie po osobách, majetku - nezávislé vyšetrovanie.

Služby - bezpečnostné zásahy po celej Českej republike - projekt kruh ponúka bezpečnostné služby s využitím moderných komunikačných technológií.

Výroba, e-shop: - balistické ochranné vesty všetkých druhov a typov - balistické prilby - batohy - taktická výstroj Služby: - pancierovanie vozidiel na zákazku - pancierovanie časti miestností, alebo zhotovenie PANIC ROOM - poradenstvo v oblasti bezpečnosti, vybavenia pre súkromné kontraktory Bezpečnostná agentúra.