Potrebujete zabezpečiť maximálne bezpečie Vás či Vášho majetku? Bezpečnostné agentúry ponúkajú ochranu objektov, majetku a osôb, detektívne služby, špionážnu techniku, školenia SBS, prevoz cenín a hotovosti, požiarnu ochranu a pult centrálnej ochrany PCO.

Služby: - bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku, osôb - stavebné práce

Služby: - rekvalifikácia strážny, detektív koncipient - vykonávanie skúšok overujúcich odbornú spôsobilosť pre profesijné kvalifikácie strážny, detektív koncipient - detektívne služby - vyhľadávanie odpočúvaní

Bezpečnostná agentúra Adra group s.r.o. je profesionálna bezpečnostná agentúra s rýdzo českým zastúpením a kapitálom. Bezpečnostná agentúra Adra group pôsobí na trhu od roku 2007. Služby: - fyzická ostraha objektov - ochrana osôb a majetku - kontrola chorých - monitoring a detektívna činnosť - kamerové systémy - upratovacie ...

Bezpečnostná agentúra: - špecializovaná fyzická ostraha - mobilné služby - pripojenie na pult centrálnej ochrany - technické riešenia - bezpečnostné poradenstvo - a ďalšie

Ubytovanie: - pre krátkodobé aj dlhodobé ubytovanie v Prahe sú v súčasnej dobe v správe firmy Garone s.r.o. dve ubytovne, ktorých vlastníkom je Dopravný podnik hl.m. Prahy, a.s. Organizačné zabezpečovanie správy nehnuteľností: - prevzatie nehnuteľnosti do komplexnej správy vrátane administratívnej a technickej dokumentácie, - zavedenie ...

Ponúkame služby z oblasti silnoprúdových a slaboprúdových zariadení, realizáciu a servis. Tvoríme šifrované komunikačné kanály v úrovni vojenských aplikácií. Dodávame zabezpečovacie systémy do domov a spoločností. Kontrolujeme a zamedzujeme únikom dát. Zariadime fyzickú ostrahu budov, majetku a osôb.

Zaoberáme sa inkasnými službami, vymáhaním a odkúpením pohľadávok, odobratím predmetov lízingu, vyhľadávaním osôb a ochranou osôb a majetku.

Strážime majetok súkromných spoločností i štátnych inštitúcií, komerčné zóny a obchodné centrá. Spracujeme bezpečnostné analýzy. Sme držiteľmi certifikátu ISO 9001 a potvrdenia Národného bezpečnostného úradu na stupeň utajenia.

XTG group a.s. je usporiadateľská a bezpečnostná agentúra zaoberajúca sa činnosťami so zameraním na športové, spoločenské a charitatívne akcie.

Činnosť: - stráženie objektov - osobná ochrana - dodávka zabezpečovacej techniky, kamery a požiarne systémy

Správa a údržba nehnuteľností s možnosťou ostrahy. Prevádzka práčovne a čistiarne

Ponuka detektívnych služieb a právneho poradenstva so špecializáciou na trestné právo s celorepublikovou pôsobnosťou. Pátranie, sledovanie osôb. Vymáhanie pohľadávok. Právne služby. Kontrola chorých. Súkromné vyšetrovanie.

Prevádzkujeme nepretržité stráženie osobných automobilov v centre Prahy aj s poistením. Strážené parkovisko "U BULHARA": - zjazd z magistrály (ul. Wilsonova) na križovatke "U Bulhara" a ďalej na križovatku ulíc Opletalova Hybernská zabočiť doprava pred poštu.

Elektronické pomôcky pre nevidiacich. Detektívne služby.

Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb

Demolačné, bezpečnostné a pátracie činnosti.

Výroba a montáž kamerových systémov, služby fyzickej ochrany systémovej integrácie.