Zberne druhotných surovín vykupujú od firiem aj jednotlivcov oceľ, nerez, káble, elektromotory, farebné kovy, meď, bronz, hliník a železo. Výkupné ceny sú individuálne a líši sa u jednotlivých zberní. Platby za výkup sú účtované za kilogram.

služby: -výkup farebných kovov ekologicky likvidácia autovrakov -kovošrot, auto vrak, vrakovisko -odtah a vyslobodzovaní vozidiel -predaj použitých náhradných dielov, náhradné diely -odtahy nepojazdných vozidiel.

výkup: - kovový odpad: - farebné kovy - bronz, hliník - železo - elektronický šrot: - telefónne ústredne, tlačené spoje, káble, konektory. predaj: - bronz do zlievarní - cínové, červenej a hliníkové bronzu polotovary (púzdra, tyče, OK aj) z bronzu, mosadze a medi.

Služby - výkup elektroodpadu, kabeláže, elektromotorov, autobatérií.

Výkup, spracovanie: - papier - plasty a fólie - železo a farebné kovy

Spoločnosť RITSCHNY kovošrot a zberné suroviny s.r.o. sa zaoberá výkupom, spracovaním a predajom kovového odpadu. V našich zberniach vykupujeme železo, železný šrot, liatinu, farebné kovy, papier, plast i sklo. Ponúkame pristavenie a odvoz kontajnerov s kovovým alebo papierovým odpadom. Sme tradičným dodávateľom odpadu do oceliarní a ...

Výkup, triedenie, spracovanie a predaj všetkých druhov kovových odpadov: - železo - meď - bronz - mosadz - hliník - zinok - olovo. Odvoz voľne ložených odpadov nákladnými automobilmi s hydraulickou rukou. Na všetkých prevádzkach sú k dispozícii digitálne váhy a skladová technika - vysokozdvižné vozíky na uľahčenie nakládky a ...

Firma Petr Bajer sa realizuje v oblasti odpadového hospodárstva. Naše zberné suroviny sa zameriavajú na výkup a triedenie papiera, farebných kovov a železa. Nájdete nás na adrese Bratia Čapků 871, Holice, okres Pardubice. Zberné suroviny, výkup, triedenie: - druhotné suroviny - železo - farebné kovy - papier. -autobaterie Neviete kam ...

Nakladanie s odpadmi, skládka. Doprava: - nákladné, veľkokapacitné kontajnery. Skladovanie a likvidácia nebezpečného a komunálneho odpadu. Spätný odber elektrospotrebičov.

Výkup kovového odpadu: - výkup železa, výkup farebných kovov - recyklácia šrotu - výkup papiera.

Výkup farebných kovov, železný šrot.

Zvoz, likvidácia.doprava, preprava: -nebezpečné odpady. Kompletné služby, poradenstvo: -oblasť likvidácie odpadov a ekológia. Činnosť inžinierska.