Hľadáte lekáreň, pneuservis alebo výrobcu medu? Informačné služby uľahčia vašu cestu za konkrétnou firmou, pretože zhromažďujú informácie o všetkých dostupných firmách. Call centrá naopak fungujú ako priama podpora pri hľadaní určitej služby či produktu.

Portál FLATSTORE.cz prináša prehľadnú ponuku serióznych developerských projektov v Prahe a blízkom okolí. Využite jediného porovnávače bytov, domu a pozemkov na internete alebo si nájdite svoje nové bývanie pomocou najpodrobenejšieho filtra.

Favi.cz je vyhľadávač nábytku, dekorácií a inšpiráciou. Združuje ponuku overených slovenských kamenných obchodov aj e-shopov.

Inšpiratívne web pre všetkých, ktorí sa chystajú stavať alebo stavia rodinný dom. Rozsiahla databáza typových rodinných domov a referenčných stavebných prác.

Sme web, ktorý sa špecializuje na online porovnávanie pôžičiek, poistenie, mobilných taríf a energie (plyn a elektrina)

činnosť: - poradenské služby v oblasti nakladania s nebezpečnými chemikáliami - informačné systémy pre správu chemických látok a distribúciu súvisiacich dokumentov - online databázy chemických látok - softvér CHEMAX

činnosť: - špecializovaný inzertný a informačný portál, ktorý poskytuje komplexné informácie o vozidlách značiek Hyundai, Kia, Chevrolet, Daewoo a Ssang Yong.

Spoločnosť KN Trading, s.r.o. jse prevádzkovateľ portálu JO magazín.

služby - zisťovanie, zhromažďovanie a spravovaní informácií (rešerše, prehľady, monitoring, štúdie alebo analýzy) tzv. Competitive Intelligence.

služby - webhosting - domény - infocentrum.

Už od roku 2008 Vám stránky KrasaOnline.cz prináša informácie zo sveta krásy, zdravia a relaxácie v podobe rád, tipov a zaujímavostí, vrátane zoznamu firiem, ktoré sú pripravené ponúknuť Vám svoje služby v tejto oblasti.

činnosť: - webový portál primárne určený čitateľom v oblasti zdravotníctva, životného štýlu a zdravia človeka.

služby - internetový prehliadač seznam.cz - internetový vyhľadávač.

FAN a FANONLINE - kultúrny informačný systém.

činnosť: - prevádzka ruského internetového obchodného portálu o Českej republike.

portál tenishala.cz - adresár tenisových hál v SR. portál protenis.cz - kompletné spravodajstvo o tenise, články, novinky.

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

Portál, hodnotiace kaderníkov, kaderníčka a kadernícke salóny. Na našom portáli nájdete stovky recenzií kaderníctvo priamo od zákazníkov. Viac na www.kdomestriha.cz

Informačný portál www.oppik.cz sa zameriava na dotácie pre podnikateľov. Jeho cieľom je na jednom mieste prinášať najaktuálnejšie informácie o dotačných príležitostiach v Operačnom programe Podnikanie a inovácie pre konkurencieschopnosť. Staňte sa pravidelným návštevníkom portálu a neuniknú Vám žiadne informácie o štruktúre operačného programu, ...

Služby: - informačný portál so zameraním na kultúru a voľný čas.

Prevádzkovateľ portálov: - MilujemeWellness.cz - NaWellness.sk - PobytyProSeniory.cz