Hľadáte lekáreň, pneuservis alebo výrobcu medu? Informačné služby uľahčia vašu cestu za konkrétnou firmou, pretože zhromažďujú informácie o všetkých dostupných firmách. Call centrá naopak fungujú ako priama podpora pri hľadaní určitej služby či produktu.

Činnosť: - prevádzka informačného servera o Francúzsku

Služby: - internetový katalóg služieb založených na mapách

Informačný portál pre odborníkov o problémoch v staviteľstve, príprave, priebehu a dokončení stavby a rekonštrukcií bytov a domov. Ponúkame témy o: - chorobách z budov a rozpoznanie príznakov - financovanie stavieb - stavebnej gramotnosti - meranie kvality vzduchu - hrozbe domáceho prostredia na ľudské zdravie.

Činnosť: - server venovaný obchodovaniu na Forexe.

Portál poskytujúci informácie o kultúrnych udalostiach.

Kultúrny rozcestník ponúkajúci zoznam kultúrnych, športových a voľnočasových podujatí.

On-line katalóg autosalónov, predajcov áut.

Služby: - finančné analýzy a ekonomické poradenstvo - prieskum trhu - rešerše a vyhľadávanie informácií - prieskumy a dotazníkové vyšetrovania - internetový marketing

Eurodenník.sk je internetový portál, internetový magazín - spravodajstvo zo sveta.

Služby - e-mailing - call centra - sms marketing - direct mail - propagačné materiály - poradenstvo - obchodné školenia.

Služby: -prevádzkovateľ portálu pre zasielanie dát

Prague City Tourism (Pražská informačná služba) je moderná marketingová organizácia hlavného mesta Prahy, ktorej poslaním je starostlivosť o rozvoj domáceho i zahraničného cestovného ruchu v českej metropole.

Poskytovanie služieb v oblasti vyhľadávania nových zákazníkov, vydávanie databáz firiem.

Služby: -náhradné plnenie -BOZP, PO a revízia -stavebné práce a predaj materiálu -call centrum -digitalizácia dokumentov -informačné a telekomunikačné technológie -veľkoobchod kancelárskych potrieb -veľkoobchod, maloobchod pracovných odevov -veľkoobchod, maloobchod čistiace prostriedky -upratovacie služby

Služby: -internetový portál ako žiť naplno po päťdesiatke

Naša spoločnosť dodáva SMS výpisy z registra dlžníkov SOLUS, zameraného na fyzické osoby. Podieľame sa tiež na projektoch SOLUS, ktoré sa snažia o zlepšenie úrovne finančnej gramotnosti v ČR.