Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Služby: - IT služby - správa sietí - cloudové služby - IT outsourcing - správa PC - školenia. Spájkové 3120/12 Praha 12, 143 00

Služby: - logistika - medzinárodná nákladná doprava - skladovanie - outsoursing - obchodné zastúpenie a sprostredkovateľské služby - colné konanie. Korešpondenčná adresa: Supíkovice 7 790 51 Supíkovice

Vývoj - webové aplikácie - softvér Kurzy, školenia - IT špecialistov Outsourcing

Kompletná ponuka architektonických, projektových a inžinierskych služieb. Dodávky interiérov a výstavných expozícií na kľúč. Možnosť poradenských služieb.

Služby - zdieľané kancelárie, coworkingové centrum v Prahe.

Činnosť: - právne, administratívne poradenstvo pre lekárov: - oceňovanie lekárskych praxí - predaj/kúpa ordinácií - tvorba internetových stránok - reklamné služby.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránok, webdesign. -opravy, servis tlačiarní. -renovácia tonerov. -správa počítačových sietí.

Smart One je českou spoločnosťou so zameraním na poskytovanie komplexných IT služieb. Poskytujeme najmä IT Outsourcing, čiže správu sietí a počítačov. Samozrejmosťou sú potom technológie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia potom patrí montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémov, výstavby sieťovej infraštruktúry a ďalšie.

DRILL je personálne konzultačná spoločnosť poskytujúca široké portfólio produktov a služieb pre firemných zákazníkov; od veľkých korporácií, cez stredné a malé spoločnosti, až po individuálnych podnikateľov. Pomáha zákazníkom zvyšovať efektivitu a výkonnosť tým, že ich kritické potreby adresne spája s firemnou stratégiou, zjednocuje ich základné ...

Služby: - správa počítačovej siete - IT outsourcing - oprava, servis počítača

Služby - ofsetová a digitálna tlač - grafický dizajn - distribúcia tlačovín - personalizácia dokumentov.

IT a komunikačné služby - IT outsourcing - správa serverov - záchrana dát - servis výpočtovej techniky.

Služby: - korektúry slovenského textu

Činnosť, služby: - zákazkový vývoj softvéru - outsourcing IT služieb - konzultačné služby z oblasti správy dát - školenia pre CloverETL softvér.

Služby - písanie textov - korektúra textov - preklady cudzích jazykov - grafika - webdesign - programovanie, správa webov.

Činnosť: - poradenstvo v oblasti firemných škôlok - návrh, realizácia firemných škôlok.

Činnosť: - IT služby - Outsourcing IT, správa siete - hosting - prenájom výpočtová technika, počítače

Služby v oblasti imigrácie do Českej republiky, nehnuteľností, odborného poradenstva, poistenia, vzdelávania a riadenia činností v mnohých mestách Českej republiky.

Služby: - vyhľadávanie nových obchodných partnerov, sprostredkovanie zákaziek a obchodných príležitostí v zahraničí a pomoc pri ich realizácii.

Činnosť: - prevádzka pracovnej siete na zjednodušenie práce.

Služby - poskytovateľ letovej a pozemnej podpornej služby - manipulácia a pozemná podpora, žiadosti o povolenie a plánovanie letu.

Poradenské služby - public affairs interakcie s rozhodovacími procesmi v prostredí zákonodarnej i výkonnej moci v inštitúciách EÚ - poradenstvo pri využití dotácií, štrukturálne fondy - organizovanie konferencií a seminárov.

Služby: - špecializácia na IT pre banky - IT outsourcing

Činnosť: - spracovanie projektov v oblasti úspory energie - dotačné poradenstvo - spracovanie energetických auditov, preukazov.