Outsourcing šetrí peniaze aj čas. Nechať si externe spracovať reklamu, webové stránky, marketingové stratégie, účtovníctvo, vedenie počítačových sietí, riadenie obchodných procesov alebo špedičné a logistické služby predstavuje bezproblémové riešenie.

Poradenské služby a kompletný outsourcing v oblasti vedenia účtovníctva, právneho i daňového poradenstva a mzdovej agendy.

Reklamná agentúra. služby: -event management: -produkcia spoločenských, športových a zábavných podujatí. -incentivní, konferenčný servis. -kompletné reklamné služby (fullservis).

Spoločnosť je zameraná na riešenie špeciálnych projektov v oblasti riadenia ľudských zdrojov. HR OUTSOURCING (OUTSOURCING PERSONÁLNYCH ČINNOSTÍ) - servis v akejkoľvek oblasti riadenia ľudských zdrojov - vhodný najmä pre spoločnosti, pre ktoré je stavba vlastného personálneho oddelenia finančne a časovo náročná a u spoločností, ktoré práve ...

T-Systems Slovakia ponúka sieťovo orientované ICT riešenia a služby zahŕňajúce systémovú integráciu, implementáciu a prevádzku ICT systémov. T-Systems Slovakia A.Ş je členom medzinárodnej skupiny Deutsche Telecom AG. Dodáva komplexné, integrované IT a telekomunikačné riešenia. Hlasové, dátové, internetové a hostingové, Housingové a IT služby ...

služby: - analýza a spracovanie dát

Poradenské služby pre cudzincov žijúcich v Českej republike a pre tých, ktorí sa tu plánujú presťahovať, nájsť si prácu, alebo rozbehnúť podnikanie. Ponúkame zakladanie s.r.o., aktiváciu živnostenského oprávnenia, asistenciu pri vybavovaní prechodného a trvalého pobytu. Komplexné služby v angličtine, taliančine a gréčtine.

Vykonávame hodnotenie systémov riadenia kvality, environmentálneho manažérstva, riadenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci.

služby - právne poradenstvo, podpora v podnikaní a správa majetku - bankovníctvo, financie, leasing - daňové poradenstvo, daňové plánovanie a optimalizácia - outsourcing.

služby: - online marketingom - tvorba webových stránok, e-shopov - vývoj aplikácií - správa sietí, serverov a staníc na kľúč - outsourcing IT

V súčasnej dobe sa spoločnosť zaoberá prevádzkovaním aplikácií a službami ISP v internete, spracovaním projektov a poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti IS / IT a tiež sa intenzívne venuje rozvoju služieb outsourcingu, kde máme dlhoročné skúsenosti. Ťažiskovým odborom činnosť spoločnosti e-Business Services a. S. Je bezpečnosť informačných ...

IT služby: - outsourcing IT - audit a poradenstvo v IT - infraštruktúra na kľúč - HW, SW, webstránky - predaj špecializovaných SW - maloobchod, veľkoobchod, sklady, CRM.

služby: - technické služby v oblasti kontroly výrobkov, testovanie, audity - oprava a triedenie elektronických súčiastok

Založenie firmy online Založenie spoločnosti v zahraničí Založenie živnostenského listu pre SZČO Založenie sídla pre spoločnosť vedenie účtovníctva

Ponúkame služby Osobné asistentky, medzinárodne. Poskytujeme komplexné administratívne a asistentské podporu firmám, CEO, Investorom, developerským spoločnostiam, Start-Up projektom, Finančnom konzultantom, Poslancom, a podnikateľom. Preklady a tlmočenie do 60 svetových jazykov. Sme Vám k dispozícii celosvetovo.

V našej spoločnosti Kairos CZECH poskytujeme možnosť anonymného surfovania, bezpečného cloudového úložiska aj chráneného emailu a telefónu. Ponúkame tiež pasívny príjem v rámci MLM.

Poskytovanie kompletného poradenstvo v oblasti verejného obstarávania pre zadávateľa i uchádzačov. Jedná sa o kompletnú agendu obstarávacích a výberových konaní, agendy námietok, spracovanie interných predpisov. Pre uchádzačov spoločnosť zabezpečuje kompletnú prípravu ponuky do verejného obstarávania, vrátane agendy námietok. Spoločnosť ponúka aj ...

Ponúkame služby: administratívne riadenie, účtovníctvo svoj, softvérové riešenie, SVJ, daňové priznania, podvojné účtovníctvo, zhromaždenie vlastníkov, spoločný zástupca, preberací protokol jednotky, zastupovanie na zhromaždení, predseda výboru, fond opráv, odmeny členov výboru, výbor SVJ, spoločenstvá vlastníkov.

Personálna agentúra, servis WouxTeam s.r.o. je zameraná na personálny lízing, outsourcing a dočasne pridelení zamestnancov. Vyhľadávanie pracovníkov v strednej a východnej Európe a to individuálne podľa potrieb klienta Disponuje rozsiahlu databázu pracovníkov.

Našou hlavnou činnosťou je vypracovávanie podkladov pre bakalárske, diplomové alebo rigoróznej práce, študijné poradenstvo a konzultácie. Do dnešného dňa sme spolu s našimi odborníkmi vypracovali podklady a poradili stovkám spokojných anonymných zákazníkov.

Sprostredkujeme zodpovedného zástupcu pre Vašu právnickú či fyzickú osobu a to pre tieto živnosti: Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie, cukrárstve a pohostinstvá, zverimex, autoservis a mnoho ďalších.

Zabezpečujeme tieto služby: poskytnutie sídla, ready made spoločnosti, založenie spoločnosti na mieru a ďalšie služby spoločnostiam.

On-line podpora podnikateľov v rámci celej SR. Administratíva, marketing a grafika.

Predaj firiem a akvizície. Sme na trhu už od roku 2004, máme skúsenosti z takmer 50 transakcií a prístup k širokému spektru investorov vrátane zahraničných. Orientujeme sa na stredné firmy zo všetkých odborov. Zabezpečujeme celý proces vrátane ocenenia podniku, vyhľadanie investora, negociácie podmienok, štruktúrovanie transakcie, podpory pri due ...

Služby v oblasti farmaceutickej medicíny - klinické služby, riadenie projektov, monitoring, správa dát a štatistika - klinické hodnotenie.