Personálne agentúry vám pomôžu nájsť ideálne pracovné miesto. Agentúra vás bude informovať o voľných pracovných miestach, vyvíjať vašu kariéru, pomáhať vám pri zmene zamestnávateľa a získať lepšie pracovné miesto. Nájsť prácu tak pre vás nebude problém.

Výroba: - lisované tablety z dreveného uhlia s prídavkom spojiva a oxidačného činiteľa - tableta pri horení nefajčí ani nesmrdí: - samorozpaľovacie tablety vhodné pre vodné fajky - tablety, ktoré sa zapaľujú na platničke elektrického variča alebo horákom plynového variča. - predaj dreveného uhlia

Personálne poradenstvo a osobný rozvoj: - personálna spoločnosť, ktorej business core je nábor a výber vhodných zamestnancov pre rôzne typy spoločností, zameriavame sa predovšetkým na pozície stredného a vyššieho manažmentu.

Pracovná agentúra IRS Czech zabezpečuje pracovníkov zo zahraničia v rámci programov - režim Ukrajina, Filipíny a Mongolsko. Má vlastnú náborová strediska priamo v danej krajine a pomôže s kompletným vybavením pracovných povolení v SR.

Naša firma je stabilná personálna agentúra zameraná nielen na kvalifikované technické odbory. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu

Boroleos s.r.o. je personálna agentúra zameriavajúca sa na personálny manažment, zabezpečovanie náboru, uzatváranie zmlúv a na mzdové účtovníctvo.

Ponúkame sprostredkovanie práce v Českej republike vrátane zaistenia ubytovania.

Činnosť: - sprostredkovanie práce opatrovateľky do Nemecka.

Personálna agentúra: - ponuka zamestnania.

Randstad HR Solutions s.r.o. je personálna agentúra zameriavajúca sa na hľadanie novej práce pre uchádzačov alebo zamestnancov pre zamestnávateľov.