Personálne agentúry vám pomôžu nájsť ideálne pracovné miesto. Agentúra vás bude informovať o voľných pracovných miestach, vyvíjať vašu kariéru, pomáhať vám pri zmene zamestnávateľa a získať lepšie pracovné miesto. Nájsť prácu tak pre vás nebude problém.

Personálna agentúra. Vyhľadávanie a výber zamestnancov na HPP: - z vlastnej rozsiahlej personálnej databázy - pomocou vlastnej personálnej inzercie - interný výber.

Spoločnosť INSTA LUCKY s.r.o. vykonáva stavebné práce, rekonštrukcie, stavby na kľúč. Pomáhame firmám s hľadaním ľudí na prácu v skladoch a na brigády. Poskytujeme pomoc s vybavením dokladov do práce. Vykonávame aj upratovacie práce v kanceláriách, nebytových priestoroch a pravidelné upratovanie. Naša činnosť: - stavebné práce, rekonštrukcie, ...

Vzdelávanie. Koučing. Psychoterapia. Projekty ESF. Personálna agentúra.

Personálna agentúra poskytujúca rozsiahle služby v oblasti trhu práce so špecializáciou na strojárske profesie.

GoodCall s.r.o. je pracovná agentúra, ktorá sa okrem hľadania zamestnancov zameriava aj na pomoc pri náborovom procese.

IncludeIT s.r.o. je personálna agentúra zameriavajúca sa na vyhľadávanie pracovníkov v oblasti IT.

WORK PRO, a.s. je personálna agentúra zameriavajúca sa na dočasné pridelenie agentúrnych zamestnancov a outsourcing.

PSK JOB s.r.o. sa zameriava na sprostredkovanie zamestnania.

Administratívne a obchodné pozície, stredný manažment, IT/Telco, technické pozície. Zaujímavá pracovná ponuka v rámci celej ČR. Popredné svetové spoločnosti v oblasti agentúrneho zamestnávania a recruitmentu. Globálny poskytovateľ outsourcing špecializovaných riešení a postupov. Naše služby: Hľadanie pracovných príležitostí Aktívne ...

Lukáš Kolafa sa zameriava na pestovanie rastlín a na sprostredkovanie práce v elektrovýrobe, zámočníctve a kováčstve.

W. Agency s.r.o. je personálna agentúra.

Administratívne a obchodné pozície, stredný manažment, IT / Telco, technické pozície. Zaujímavé pracovné ponuky celá SR. Popredná svetová spoločnosť v oblasti agentúrneho zamestnania a recruitmentu. Globálny poskytovateľ outsourcingu špecializovaných riešení a postupov. Naše služby: Hľadanie pracovné príležitosti Aktívne ponúkanie ...

Služby: - zabezpečenie hostesiek a promotérov Pracovná agentúra: - ponuka brigád tel.: 775 081 715 jobinn@jobinn.cz

Spoločnosť CZ Rent s.r.o. prevádzkuje agentúru práce, a zabezpečuje: - dočasné pridelenie brigádnikov - sprostredkovanie zamestnancov.

Spoločnosť TRESCON Executive Search s.r.o. poskytuje: - personálne poradenstvo - vyhľadávanie zamestnancov

Lutech Resources Slovakia s.r.o. je personálna agentúra zabezpečujúca pracovníkov pre ropný, chemický, dopravný a petrochemický priemysel.

Prehľad aktuálnych pracovných ponúk a zamestnania. Firma poskytuje: -výber pracovníkov / zamestnancov na voľné miesta -Ponuka voľných pracovných miest -personální a psychologické poradenstvo -psychologická diagnostika -personální audit -VZDELÁVANIE SÚVISIACE a semináre -realizace výberových konaní.

J a D personal office s.r.o. je personálna agentúra.

Medzi podnikateľské aktivity spoločnosti Solidwerk s.r.o. z Nejdku patrí ručnej a kompletizačné práce v oblasti drobných elektrokomponenty. Ďalšou našou aktivitou je predaj a inštalácia anténnej aj satelitnej techniky. Sme partnerom satelitných služieb Skylink. Činnosť našej spoločnosti: - kompletačné, remesla v oblasti drobných ...

Jobs.EU, s.r.o. je personálna agentúra, ktorá pomáha firmám s výberom, riadením a rozvojom ľudských zdrojov, pomáhajú s hodnotením a výberom pracovníkov, školení, outplacement, outsourcing a poradenské služby.

HR builders s.r.o. sa zameriava na personálne služby v oblasti IT, na odborné a psychologické testy a prevádzkuje assesment centra.

Visa Workers s.r.o. sa zameriava na poskytovanie pracovnej vízovej a imigračnej služby pre cudzincov.

agentúra práce - sprostredkovanie zamestnania v zahraničí.