Personálne agentúry vám pomôžu nájsť ideálne pracovné miesto. Agentúra vás bude informovať o voľných pracovných miestach, vyvíjať vašu kariéru, pomáhať vám pri zmene zamestnávateľa a získať lepšie pracovné miesto. Nájsť prácu tak pre vás nebude problém.

Spoločnosť MALEJA.CZ s.r.o. je medzinárodná agentúra práce, ktorá pôsobí po celej Českej republike a v krajinách EÚ. Naša agentúra pre klientov zabezpečuje kompletný outsourcing, hľadajúci zamestnanca v SR alebo pre EÚ a v EÚ. Pre uchádzačov o zamestnanie cez našu agentúru ponúkame vždy ubytovanie zdarma a prácu po celej SR a EÚ, ďalej možnosť ...

finančné poradenstvo Účtovný audit ekonomické poradenstvo personálne služby

Aulinks.cz je pracovný portál novej generácie stvorený v Českej republike, ktorý malými krôčikmi zjednocuje trh práce medzi zamestnávateľmi a uchádzačmi a to v celej Európe. Aby sme vyšli v ústrety našim zákazníkom, spojili som tradičné služby pracovných portálu s najnovšími technológiami a vytvorili pre Vás dokonalé intuitívne prostredie.

Organizovanie a organizovanie výmenných študijných a pracovných programov pre študentov, mládež a dospelých v zahraničí.

služby: - nezávislý konzultant v odboroch executive search, organizácia výberových konaní a personálneho poradenstva - výberové konania - pre klientov vyhľadávame manažérov a skúsených špecialistov.

Personálna agentúra Maderoz sa zameriava na prideľovanie a sprostredkovanie zamestnania. Ponúkame prácu v odboroch ako sú upratovacie práce a upratovači v stravovacích, potravinárskych, farmaceutických či výrobných prevádzkach. Ďalej obstarávame voľné pracovné miesta pre pozície obsluhu strojov, výroba potravín, výrobcovia a spracovatelia potravín ...

služby: - ľudské zdroje, HR marketing - strategické poradenstvo - otváranie nových prevádzok - personál zo zahraničia v rámci EÚ

činnosť: - personálne služby - ponuky zamestnania

Personálno poradenská a konzultačná spoločnosť poskytuje - vzdelávacie programy - koučing

Personálna agentúra: - sprostredkovanie zamestnania v IT a TELCO odboroch.

Ponuka služieb: - tvorba vnútorných predpisov - personálny audit - poradenská činnosť v pracovnoprávnych vzťahoch - vzdelávacie programy vr. lektorského zaistenia - spracovanie miezd.

služby: - organizovanie koncertov a divadelných predstavení - agentúrne zastúpenie - vydávanie magazínu Okuliare a móda

HR Spectrum s.r.o. je executive search spoločnosť, ktorej hlavnou činnosťou je vyhľadávanie výnimočných lídrov a manažérov, ktorí vytvoria dokonalú synergiu s tímom a firemnou kultúrou našich klientov.

Pracovné a personálna agentúra. Brigády pre študentov.

Personálna agentúra, servis WouxTeam s.r.o. je zameraná na personálny lízing, outsourcing a dočasne pridelení zamestnancov. Vyhľadávanie pracovníkov v strednej a východnej Európe a to individuálne podľa potrieb klienta Disponuje rozsiahlu databázu pracovníkov.

Robeeto vám sprostredkováva prácu šikovných ľudí. Chceme ponúkať tie najkvalitnejšie možné služby za čo najlepšie ceny

Spoluzakladateľka a konateľka personálnej agentúry Axial. Zháňam ľuďom prácu a firmám skvelé zamestnanca. Pracovníkov poskytujeme formou brigády, zamestnanie, outsourcingu, outplacementu a ďalšími formami spolupráce.

služby: - prenájom vysoko kvalifikovaných zamestnancov dráhových profesií, najmä rušňovodičov so znalosťou motorové aj elektrické trakcie

služby: - personálno - poradenská agentúra.