Personálne agentúry vám pomôžu nájsť ideálne pracovné miesto. Agentúra vás bude informovať o voľných pracovných miestach, vyvíjať vašu kariéru, pomáhať vám pri zmene zamestnávateľa a získať lepšie pracovné miesto. Nájsť prácu tak pre vás nebude problém.

Sme personálno-vzdelávacia spoločnosť, ktorá pomáha riešiť personálnu problematiku, pričom kladie dôraz na efektivitu, individuálny prístup a diskrétnosť pri spracovaní získaných informácií. Služby pre klientov: -vyhľadávanie a výber uchádzačov -psychodiagnostické testy -tréningy zamestnaneckých zručností -koučovanie -rozvojové karty ...

Firmám ponúkame: Vyhľadávanie a výber uchádzačov: -audit personálnych činností -optimalizáciu procesov -poradenstvo v oblasti vedenia ľudí -koučing -pracovnoprávne poradenstvo -outplacement -mediáciu -mystery shopping. JEDNOTLIVCOM PONÚKAME: -analýzu uplatnenia na trhu práce -personálne poradenstvo -koučing -zostavenie CV, ...

Služby: - personalistika - vyhľadávanie pozícií stredného a vyššieho manažmentu

Personálne služby: - získavanie, umiestnenie a udržanie pracovnej sily - vyhľadávanie a výber najvhodnejších kandidátov na voľné pracovné pozície.

Stabilná česká personálna agentúra zaisťuje recruitment, executive search, psychodiagnostiku a personálne poradenstvo.

Personálna agentúra - vyhľadávanie a výber vhodných kandidátov - agentúra práce - poskytovanie služieb v oblasti personálneho poradenstva a ľudských zdrojov.

Sprostredkovávame zamestnanie v profesiách: manažéri, odborníci v oblasti ekonomiky, financií a bankovníctva, účtovníci, obchodníci, oblasť IT a technika, strojárstvo, elektrotechnika administratíva. Vyhľadávanie pracovníkov pre vyššie uvedené pozície.

G5 Plus je najväčší český sprostredkovateľ ponuky práce pre zdravotníkov v zahraničí. Ponúkame pracovné príležitosti v overených zdravotníckych zariadeniach a uchádzačom poskytujeme aj nadštandardné služby prípravných kurzov a vybavenie cestovnej administratívy. Prevádzkovateľom G5 Plus je Go Global Consulting s.r.o.

Prevádzka personálnej agentúry. Poskytovanie logistických, skladovacích, triediacich a kompletizačných služieb.

Služby: -poskytovanie brigád pre študentov

Služby: -personálna -vzdelávacie a rozvojové programy -rozvoj ľudských zdrojov

Personálna agentúra - sprostredkovanie práce. Regionálna pobočka: Masarykova 460/11 415 01 Teplice v Čechách

Služby: - personálna agentúra s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti zamestnania osôb so zdravotným postihnutím - realizácia Dni zdravia, kurzy prvej pomoci, školenia a workshopy

Činnosť: - sprostredkovanie práce na pozícii animátora voľného času v zahraničí - školenia animátorov