V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Predaj, e-shop: -bytový textil -obuv -kuchynské potreby -hry a hračky -káva, čaj, čokoláda -bižutéria.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001: 2009. 3D digitálne dáta: -predaj, inštalácia, poradenstvo, oprava, servis -design a vizualizácie v 3D -rýchla výroba prototypov najmä pre strojárstvo -3D digitalizácie a meranie -Technológia pre NC obrábanie -Rapid Prototyping (rýchla výroba prototypov z plastov, metóda FDM) ...

Grafické štúdio. Tvoríme - show all, fotografie, weby, videá, grafiku, 3D, tlač animácie.

Digitálna agentúra zameraná na tvorbu moderných a originálnych webových stránok a online marketingu. Zaistíme vám všetko od návrhu webu až po komplexné marketingové stratégie. Robíme webdizajn na mieru pre weby a eshopy, optimalizácia pre vyhľadávače (SEO), platené kampane na internete (PPC), správu sociálnych sietí i grafiku na mieru.

kominictví: - návrhy komínov - dodávky a montáže - revízne správy - pravidelné prehliadky

Tvoríme webové stránky, ktoré úspešne reprezentujú svojich majiteľov. E-shopy, z ktorých je radosť si objednať. Pomáhame firmám s návrhom aj realizáciou vonkajšej reklamy - a naše billboardy naozaj neprehliadnete. Okrem grafických návrhov a služieb tlačového centra vám poskytneme aj marketingové poradenstvo alebo profesionálne nafotenie produktov, ...

Spoločnosť IT4MEDICA s.r.o. sa špecializuje na zdravotnícky program SMARTMEDIX, predaj a servis počítačov, tlačiarní a notebookov a na tvorbu webových stránok.

BMDATA s.r.o. sa zameriava na predaj a servis IT, správu serverov a sietí, tvorbu webových stránok a na EET pokladne.

Spoločnosť APIQA s.r.o. sa zameriava na servis a opravy počítačov a notebookov a tvorbu webových prezentácií na mieru.

Opravy a servis počítačov a notebookov. Odvírenie, čistenie a renovácia počítačov. Záchrana a obnova dát či inštalácia a nastavenie programov aj operačných systémov.

Správa a údržba: -bytový a nebytový fond opravy, nájomné. služby: -Káblová televízie -připojení k internetu, vysokorýchlostný internet.

Grafické práce Predaj a montáž - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Tvorba - www stránky

Výskumná agentúra. Služby: - v oblasti marketingových a mediálnych výskumov, analýzy a spracovania dát, vývoja softvéru: - elektronické meranie sledovanosti televízie metódou TV metrov - výskum návštevnosti a sociodemografia internetu NetMonitor - monitoring reklamných výdavkov v médiách Admosphere - výskum ...

Konzultačná a inovačná spoločnosť pre strategické, ekonomické a procesné poradenstvo. Vývoj softvér. Distribučný a implementačný partner riešenia OneSoft Connect www.onesft.com.

Alternatívne zdroje, montáž, servis, Fotovoltaické systémy, úspory, dotácie Elektronické zabezpečovacie a kamerové systémy Elektromontážne práce, opravy, revízie, bleskozvody Internet provider, hosting service. Služby: - bezdrôtové pripojenie - webhosting. Poskytovateľ intnernetového pripojenia.