Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Zákazkové mapové online služby. Vývoj open source a mobilných geo aplikácií s OpenLayers a Google Maps API.

Programovanie zariadení a systémov v oblasti požiarnej a zabezpečovacej signalizácie (EPS, EZS), kamerové systémy (CCTV), počítače a počítačové siete.

Centrála. E-shop, maloobchod, predaj, oprava, servis: -ekonomické, informačné systémy -počítače, hardvér -klávesnica, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilné telefóny PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Kartotéka platidiel. Odborné kurzy. Verifikačná technika.

WWW stránky, e-shopy, SEO optimalizácia.

Slurby: -vývoj softvér predovšetkým v jazyku Java -informačné technológie na zákazku.

Vývoj aplikácií IT konzultácie a analýza Systémová integrácia

AUTOCONT SK, a.s. Brno. Ďalšia pobočka: -Vyškov, Zámocká 2, tel: 517346624, fax: 517347213, e-mail: vyskov@autocont.cz Školiace stredisko: -Brno-ApS* Brno, Božetechova 2, tel: 549210202, 541240398, e-mail: info@aps-brno.cz Najvýznamnejší slovenský dodávateľ informačných a komunikačných technológií v ČR a na ...

Český špecialista na CRM systém. Vytvárame riešenia pre marketing ako sú CRM systémy, direct marketing, systémy Internet/Intranet prístupné odkiaľkoľvek.

Predaj hardvér, softvér, telefóny, digitálna technika.

Tvorba redakčného systému pre obec. Ponuka úradných dosiek, kalendárov akcií, správy dokumentov, šablón vzhľadu aj bezbariérovej prístupnosti.

Výroba WWW stránok, webhosting, webMail, registrácia domén, inštalácia a správa LINUX serverov, správa firemných sietí, Net Audit, IS/IT konzultácie.

Vývoj, predaj, poskytovanie softvéru.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru. Informačné technológie.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Poradenstvo - hardvér - softvér. Gastronomické poradenstvo.

IT poradenstvo, tvorba www stránok.

Služby v oblasti informačných systémov.

Výhradný distribútor produktov spoločnosti Altium - softvér aj hardvér, vrátane kompilátorov dcérskej spoločnosti TASKING v Českej aj Slovenskej republike.

Analýza stavu spoločnosti. Analýza požiadaviek. Návrh riešenia. Implementácia.

Vývoj, výroba a predaj AVS prístrojov, ich príslušenstva a softvéru. Dovážame, distribuujeme a predávame aktívne reproduktory a zariadenia na bezdrôtový prenos zvuku americkej spoločnosti Audioengine

Ponuka implementácie softvéru a tvorba internetových aplikácií na zákazku.

WebStep Linux Center WebStep LINUX ENGINEERING IBM Business Partner -správa počítačovej siete -inštalácia a správa linuxové servery -vývoj a prevádzka internetovej prezentácie -vývoj a prevádzka internetové obchody, e-shopy -vývoj a implementácia softvéru -vývoj informačné systémy -predaj hardvér IBM -odborná literatúra so zameraním na ...