Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru, predaj HW a SW. Správa serverov a sietí. Webhosting Antivírusové riešenia

Služby: -poskytovanie softvér - poradenstvo v oblasti informačných technológií - spracovanie dát - hosting - outsourcing. Počítačové siete - inštalácia, správa, servis.

Služby v oblasti automatizácie Spracovanie - dáta.

Vývoj, dodávka - informačné systémy QI.

Kompletné zabezpečenie internetových stránok: - tvorba webových stránok a prezentácií - internetový obchod, e-shop pre každého - redakčný systém - programovanie klientskych aplikácií - internetové aplikácie.

Webové prezentácie - webové aplikáciespráva - weby Správa - počítačové siete.

Opravy: - riadiaca elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Predaj: - tlačiarne LEXMARK - výpočtová technika - spotrebný materiál Servis - tlačiarne LEXMARK - výpočtová technika Poskytuje - poradenstvo.

Popredný dodávateľ informačných systémov v ČR a SR. Vývoj, implementácia a servis software v oblasti riadenia ľudských zdrojov, ekonomiky a logistiky: mzdy, personalistika, dochádzka, vzdelávanie, systemizácia, zamestnanecké výhody, výberové konania, pracovné cesty, účtovníctvo, fakturácia, sklady, majetky ai. Aplikácie sú vždy v súlade s ...

Prevádzka systému Pohlídáme.cz: -rýchly a lacný spôsob, ako postrážiť dlžníkov na insolvenciu Vývoj: -webové aplikácie -správa serverov a sietí -internetový a mobilný marketing.

Vývoj, predaj - riadiace a meracie systémy pre automobilový priemysel.

Obchodné poradenstvo Vývoj a dodávka - podnikové informačné systémy Implementácia softvérových riešení - programovanie na zákazku.

Poskytuje - pripojenie k internetu. Webdesign Vývoj - softvér na zákazku.

Programátorské práce inžinierske výpočty, vývoj aplikácií pre zložité výpočty, zostavovanie matematických rovníc a matematické modelovanie, matematické spracovanie a riešenie fyzikálnych, chemických a ďalších procesov, počítačové simulácie prírodných dejov i priemyselných systémov

Webhosting, serverhosting. Inštalácia a správa - siete.

Služby v oblasti informačných technológií zamerané predovšetkým pre živnostníkov, malé a stredné firmy: - správa počítačových sietí a serverov - konzultácie v oblasti IT - návrh a realizácia dátových sietí.

SEO optimalizácia Výroba - www stránky, internetové aplikácie, webdesign.

Správa - PPC kampaneregistrácia domén, copywriting SEO optimalizácia pre vyhľadávače, výroba www stránky.

Vývoj: - počítačový softvér. Služby: - dátové modelovanie, optimalizácia databáz - ETL, konsolidácia dát - správa a údržba dátového skladu - implementácia BI riešení - BI aplikácia na zákazku - riadenie DW-BI projektov.

Grafické návrhy Návrhy, realizácia a správa - pripojenie k internetu Tvorba - www stránky. Poradenstvo IT Správa sietí.

Vyúčtovanie vykázanej starostlivosti zdravotníckych zariadení - komplexné služby v oblasti spracovania dokladov pre zdravotné poisťovne - komunikácia so zdravotnými poisťovňami on - line cez portály Predaj, servis: - telekomunikačná technika. Nastavenia - telefón s operačným systémom ANDROID. Predaj, servis: - výpočtová technika - ...

Firma SOFIS poskytuje služby a realizuje projekty a dodávky v nasledujúcich oblastiach: - informačné technológie - systémová integrácia - výrobné a technologické informačné systémy - integrácia systémov priemyselného riadenia do podnikových informačných štruktúr - dodávky informačných technológií. - podniková energetika - systémy na ...