Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

EDA Project s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, vývoj elektroniky a projekcie technologických celkov.

PB Control s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, programovanie PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizáciu zákaziek na kľúč.

Firma stoba Precízna Technika s.r.o. zaisťuje integráciu priemyselných riešení, automatické vyhodnocovacie a monitorovacie systémy, softvérové riešenia pre firmy a iné.

RedCat s.r.o. sa zameriava na predaj a servis výpočtovej techniky, správu sietí, dochádzkové a zabezpečovacie systémy, audio-video a hostingové služby.

Spoločnosť APP Moravia s.r.o. sa špecializuje na automatizácie priemyselných systémov a projektovanie potravinárskych technológií.

Vývoj, tvorba: -software. vývoj: -systémy ochrany pred diaľkovo odpalovanými improvizovanými zariadeniami (RCIED).

Predaj, servis: - výpočtová technika, počítače, notebooky správa: - počítačové siete pre oblasť Brno a Brno-vidiek.

Firma Doktor IT sa zameriava na predaj, servis, čistenie a opravy počítačov a notebookov, ďalej na inštaláciu operačného systému, odvírovanie a optimalizáciu.

Práca. -elektroinštalácia dátových a napájacích rozvodov a ich úpravy -programovanie a servis riadiacich systémov PLC Inštalácia, montáž, revízia: -stroje Dodávka, predaj: -softvér pre priemyselnú výrobu a údržbu výrobných strojov

CHAPS spol. s r.o. je spoločnosť zaoberajúca sa vývojom IT aplikácií a systémov, ich údržbou a prevádzkou. Zameriavame sa na komplexné softvérové riešenia najmä pre oblasť osobnej dopravy a to ako na železnici, tak na ceste. Už viac ako 20 rokov sú naše diela neoddeliteľnou súčasťou života miliónov cestujúcich. Riešime: - tvorbu cestovných ...

Realizujeme profesionálne IT/AV riešenie pre firmy, školy, štátnu správu.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Návrhárska, ...

Sme mobilné aplikácie na okamžitú kontrolu dlžníkov v centrálnej evidencii exekúcií. Aplikácia využíva oficiálnu exekučnú databázu, ktorú vedie a spravuje Exekútorská komora Českej republiky. Všetky lustrácie v tejto databáze sú v súlade s vyhláškou Ministerstva spravodlivosti č. 329/2009 Zb. spoplatnené. Aplikáciu je možné stiahnuť na Google Play ...

Spoločnosť Zwell, s.r.o. sídliaca v Brne sa zaoberá predovšetkým dodávkou a implementáciou CRM / ERP modulového systému SOFT FOR SALE pre malé a stredné firmy so zameraním na výrobu, obchod a servis. Aby vaša firma mohla pracovať systematicky, efektívne a zodpovedne potrebujete kvalitný CRP systém a tiež vedomosti, ako s ním pracovať. Vďaka CRP na ...

Veľkoobchod, dodávka, poradenstvo: -telekomunikácie -telekomunikačné pasívne prvky pre kabelizáciu, rozvody -telefónne ústredne -prvky pre štruktúrovanú kabeláž -komunikačné systémy, siete -prenosy dát -hardvér.

Dodávka, komplexná podpora, školenia, konzultácie, skúšky a certifikácie: -3D+CAD systém SolidWorks -výhradný distribútor CAM systému pre obrábanie SolidCAM (2D, 3D obrábacie systém pre programovanie CNC strojov).

služby: kontrolaDvor správa - kompletný servis počítačových sietí -tvorba www stránok, webdesign -webhosting -VZDELÁVANIE SÚVISIACE, kurzy - software -office -openoffice -projektová riadenia ITIL.

Výroba: - bezpečnostný softvér zahŕňajúce antivírus, antispyware, antispam, firewall - najchytrejší moderné technológie pre firmy, domácnosti aj iné partnerov

Webdesign - návrhy, riešenia, optimalizácie, príp. redizajn webových prezentácií a systémov. Internet, hardvér, predaj elektronických súčiastok.

Automatizácia, ochrana a zabezpečenie dát. Služby: -databáza – automatické spracovanie dokumentov -riadenie elektrovelínov -dodávky PLC a ich komponentov -projekty silnoprúd VN a NN -dodávka zariadenia automatizácie -softvérové vybavenie pre riadenie technológie -vizualizačné a informačné systémy -vedenie účtovníctva.

GRASPEA s.r.o. vytvára najrôznejšie systémy, ktoré sú zamerané napríklad na rezervácie, sledovanie prevádzkových nákladov, integrácie, orientácie v oblasti technológií a iné činnosti.

Firma TechKeeper s.r.o. z Brna realizuje správu prostredia VMware, zabezpečenie, zálohovanie a analýzu dát, nastavenie a inštaláciu VN softvéru.

služby: -Komplexné služby v oblasti digitalizácie a správy dokumentov -Optimalizácia tlačového prostredia -skenování dokumentov, spracovanie dát, DMS / ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivácia, skartácie, servis a predaj IT technológií, náhradné plnenie. pobočka: -Višňová 666, Most.

služby: -počítačová simulácia zlievarenských procesov -poradenstvo pre zlievarenský podniky.