Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Salusoft89 s.r.o. sa zameriava imos CAD, CAM, NET systémy, ktoré sú určené na výrobu nábytku najmä na zákazku. Vyberte si systém, ktorý hravo prepojí kompletnú výrobu vrátane strojov a programov.

Vývoj ekonomického softvéru. Vývoj SW pre ekonomiku malých, stredných a veľkých firiem. Odborové balíčky, zamerané na rôzne typy podnikania - napríklad softvér maloobchodná predajňa, autoservis, reštaurácie, hotel, e-shop, výroba a pod.

Výroba, inštalácia, montáž, služby, predaj, oprava, servis: -pokladné systémy, scanery pre obchod, pokladničné boxy -kancelárska, reprodukčná technika -elektrické stroje, prístroje -softvér, HW, pokladničné a váhové systémy. Výhradný distribútor váh EPELSA. Dodávateľ počítačových, obchodných a váhových systémov. Výhradný dovozca ...

Školiace stredisko informačných technológií. -kurzy pre verejnosť, firmy, školy -základné a podvečerné kurzy -rekvalifikácia -školenie. Projekčná technika. -autorizovaný predajca profesionálnej projekčnej techniky -komplexné návrhy a realizáciu vybavenia učební, posluchární, školiacich stredísk -poradenská činnosť - analýza ...

Vedenie - účtovníctvo E-shop, hardvér. Dodávka - hardvér. Poskytovanie pripojenia k internetu Tvorba www stránky, internetové aplikácie. Webhosting – serverhosting. Inštalácia a správa - siete.

Informačné systémy a webové aplikácie: - vývoja softvéru na mieru - implementácia hotových riešení - prevádzka a správa serverov - webhosting - dátové a informačné služby

Výroba, predaj softvér pre stavebníkov a záhradných architektov, stavebných projektantov, špecialistov v odbore stavebnej projekcie Zameranie na: - kompletnú dodávku softvéru na mieru pre výrobné a obchodné firmy pracujúce v oblasti nábytku, okien, dverí,.. - kompletnú dodávku CAD systémov vrátane ich následnej podpory a školenia - ...

Spoločnosť DUHA system, spol. s.r.o. je českou spoločnosťou, ktorá pôsobí už vyše dvadsať rokov na trhu a zameriava sa na výrobu a vývoj softvéru pre zber dát, ktoré slúžia ako prístupové alebo dochádzkové systémy na evidenciu dochádzky či stravovanie. Zariadenia sú vhodné pre zber priemyselných dát. Umožňujú identifikáciu osôb pre dochádzkové ...

Flencery s.r.o. prevádzkuje aplikáciu, ktorá má za cieľ prepojiť inzerentov z rôznych odborov spolu s miniinfluenzormi, ktorí majú min. 200 fanúšikov na svojich sociálnych sieťach a môžu propagovať rôzne produkty a služby.

Systémová integrácia priamou cestou. služby: - systémová integrácia - riadenie projektov - budovanie komplexných podnikových informačných systémov (ERP) vrátane systémov pre riadenie firemnej výkonnosti.

Predaj, obchod, dodávka na zákazku, kľúč, servis, oprava, konzultácia, poradenstvo: -výpočtová technika, PC, počítače, komponenty (COMPAQ, HP, IBM, MAXTOR, WD, ai) -náhradné diely -spotrebný materiál -počítačové siete -štruktúrovaná kabeláž.

Výroba - www stránky. Vývoj - softvér zabezpečujúci komunikáciu so štátnou správou. Externá správa sietí.

Poskytované služby - Outsourcing internetového marketingu - Podpora B2B akvizície - Adopcia a využitie MS/Office 365 - Automatizácia administratívy - Rozvoj systému riadenia - Optimalizácia riadenia výkonu a odmeňovania - Nasadenie metód ekonomického riadenia (controlling)

Vývoj, výroba: - softvér - informačné systémy - internetové aplikácie - databáza na zákazku - www stránky.

Spoločnosť MoroSystem, s.r.o. vyvíja webové portály, aplikácie, informačné a transakčné systémy na mieru. Poskytuje konzultácie v oblasti kontajnerizácie, cloudu, implementácie a iných odvetví.

Komplexné IT (informačné technológie) služby: -podnikové a informačné systémy -systémová integrácia -VÝVOJ vlastný softvér, aplikácie -špeciálny aplikácie IT -produktová rad AZ.PRO -outsourcing miezd, IT pre personalistiku. Špecializovaní pracovníci. Externé spracovanie dát. Konzultácie a školenia. Údržba SW.

Spoločnosť sa zaoberá tvorbou chatbotů vrátane marketingových kampaní, s cieľom zaujať čo najväčšie množstvo užívateľov. Vyvíja nové funkcie a zábavné kampane pre šírenie na sociálnych platformách ako je facebook.

Firma Eva Durkáčová, Ing. - účtovné a ekonomické poradenstvo ponúka služby aj v oblasti financií, softvérových riešení a optimalizácie výrobných procesov. Máme skúsenosti so zavádzaním modulov ERP ako v priemyselných firmách, tak aj v štátnej správe, či rozpočtových organizáciách. Poskytujeme tiež poradenskú činnosť pre zahraničné spoločnosti a ...

služby: -Poskytovanie softvér infraštruktúr, LAN, WAN pre informačnú technológiu. Výroba, inštalácia, oprava, servis: -Elektronické zariadení.

PRENECHAJTE SERVIS POČÍTAČOV odborníkom Firma pracuje v odbore IT informačné technológie. ARTIQ, v.o.s. - továreň na počítače. Servis počítačov, Outsoursing. Servis aj pozáručný, oprava, predaj, poradenstvo: -kancelárskych a výpočtová technika, počítače a periférne zariadenia (tlačiarne, monitory) DELL, ACER, HP, SAMSUNG, XEROX, PHILIPS, ...

-Výroba potravinárskych škrobu a škrobových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamní činnosť, ...

služby: - IT Solution - zostavíme vám počítačovú zostavu, vykonáme servis, pripojíme vás k sieti, vezmeme si na starosť zálohu dát, reinštaláciu, odvírovanie - vytvoríme vám webovú prezentáciu, webstránky - upravíme SEO.

Vývoj, predaj, inštalácia, montáž, školenia, oprava, servis, analýzy, výpočty: -software, SW * (ANSYS, Design Space, LS * -DYNA) -hardware, HW * (COMPAQ, HEWLETT PACKARD, HP *).

služby: - kompletné a poradenstvo v oblasti investičných celkov - IT riešenia na mieru

internetové poradenstvo Internetové prezentacewebdesigntvorba, analýzy - výroba - www stránky Programátorské práce.