V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Reklamná činnosť. Služby: -grafické práce -tlač a expedícia tlačovín -laminácia -webdesign

Služby: -poradenská činnosť v oblasti počítačov a sietí LAN -webdesign -počítačové školenia

Služby: -pripojenie k internetu Maloobchod, predaj, oprava, servis: -výpočtová technika

Webdesign, tvorba webových stránok, webových aplikácií a desktopových aplikácií. Špecializácia na frameworky .NET a ASP.NET a systémy na správu obsahu Composite C1 a Umbraco.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webovej stránky, webové prezentácie - webdesign - analýza a redesign existujúcich webových stránok - SEO optimalizácia internetových stránok pre vyhľadávače - PPC reklama - realizácia a správa PPC kampaní (google adwords, zoznam sklik, facebook)

Predaj: -výpočtová technika -počítače, PC -kancelárska technika (tlačiarne, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové zostavy -digitálne fotoaparáty -mobilné telefóny.

VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuálne servery.

Predaj, inštalácia, dodávka: -kopírky -faxy, tlačiarne -zmluvný partner PC TRILINE: -výpočtová technika-nová, použitá -zákazkové zostavy PC -pokladničný systém pre predajne Prenájom: -kopírovacie stroje aj pre neplatcov DPH. Likvidácia kopírovacej a výpočtovej techniky.

Služby - návrhy firemné logá - webdesign - maľby - obrazy - ilustrácie pre deti - vystrihovačky pre deti

Internetové obchody, poradenská činnosť, ponuka spolupráce - Internet marketing, sieťový marketing, MLM Prírodné produkty pre zdravie a krásu – potravinové doplnky, prírodná telová aj tvárová kozmetika, parfémy, Aloe Vera, Colostum, Probiotics, Essens Home Pharmacy ai. Spolupráca s ESSENS

Ponuka webdesignu a počítačovej grafiky vrátane komplexných reklamných služieb. Navrhujem firemné logá a vizuálny štýl firmy vrátane spracovania grafického manuálu. Vytvorím obalový design, katalógy a ďalšie tlačoviny. Správa Vašich www stránok.

Reklamná agentúra a grafické štúdio. Medzi naše služby patrí tlač, tvorba www, e-shop, marketing, grafika, potlač, reklamné predmety a ďalšie. Navštívte naše webové stránky a pozrite sa na kompletnú ponuku služieb.

Dodávka: - repasované, nové tonery - IT príslušenstvo - počítače, notebooky - fotoaparáty.

Komplexné IT služby od implementácie odborového podnikového informačného systému ERP QAD, poradenstva až po systémovú integráciu dodávky, zavedenie, servis, outsourcing a Servis Desk Produkty a služby: -ERP SYSTÉM QAD Enterprise Applications -plánování podnikových zdrojov -APS-Preactor -EDI / ELEKTRONICKÁ VÝMENA DAT /. Komplexný systém ...

Návrhy a realizácia bytových, kancelárskych, obchodných a komerčných interiérov. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytín, osvetlenia, sedacieho nábytku aj bytových doplnkov.

Služby: - účtovníctvo, mzdy, dane, evidencia, personalistika, rekonštrukcia účtovníctva, predaj účtovného sw.

Vývoj aplikácií. Portálové služby. IT Outsourcing.