V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Návrhy a realizácia bytových, kancelárskych, obchodných a komerčných interiérov. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytín, osvetlenia, sedacieho nábytku aj bytových doplnkov.

Vývoj aplikácií. Portálové služby. IT Outsourcing.

Služby: -realizácia elektro -realizácia IT riešení

Služby: -tvorba animácií, hier a videí

Webdesign. Plošná grafika. Lepená reklama. Reklamné predmety Interiérové maľby.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Spoločnosť First information systém, s.r.o. sa zaoberá vývojom a implementáciou komplexných informačných systémov využívaných v stavebných, výrobných, obchodných a dopravných spoločnostiach. Pôsobíme na trhu od roku 1993. HELIOS ORANGE - podnikový informačný systém pre stavebné, výrobné, obchodné, dopravné firmy, požičovne a servisy RSV - ...

Činnosť: - vývoj a predaj softvéru pre účtovníctvo

Návrh, realizácia a správa počítačových sietí

Aukcie a aukčné systémy, multishopy, internetové aplikácie a systémy na zákazku, internetové portály, tvorba www stránok a firemných webov.

poskytovateľ bezdrôtového internetu v obciach Fryčovice a Brušperk

Vývoj, implementácia, správa, tvorba, realizácia: - softvér pre eBusiness, obchod, distribúciu a logistiku. Informačné systémy.

Vývoj, implementácia: - monitorovacie a riadiace systémy - technicko - informačné systémy (TIS) - informačné displeje a navigačné panely - geografické informačné systémy (GIS) - vývoj softvéru na zákazku - SEO.

Špecialista na podporu nezávislého podnikania a prevádzkovateľ internetového portálu Na voľnej nohe.