V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Činnosť: - tvorba webu - grafika a design webu - poradenstvo a marketing

Predaj a servis výpočtovej techniky Návrhy, realizácia a administrácia počítačových sietí Firma Propet spol. s r.o. bola založená v roku 1994 ako firma ponúkajúca svoje výrobky a služby z oblasti výpočtovej techniky. Tomuto odboru sa venujeme dodnes. Našim cieľom je predovšetkým stabilita a spoľahlivosť. Snažíme sa o individuálny prístup ku ...

Telekomunikačné služby: - komplexné IT riešenie - internetové služby - dátové služby - videokonferenčné služby.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2010 a venuje sa vývoju webových aplikácií a informačných systémov pri využití frameworku Ruby on Rails. Všetok vývoj je založený na metodike agilného vývoja s ohľadom na moderné trendy v oblasti webdesignu a použiteľnosti. Špecializujeme sa na projekty/softvér väčšieho rozsahu, ako sú enterprise riešenia, ...

-Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Spracovanie dát, služby databank, správa sietí

SW a odborná podpora na realizáciu nákupných a predajných eAukcií pre firmy a inštitúcie. Špecializácia na on-line výberové konania. Realizácia nákupnej a predajnej eAukcie. Poskytovanie systému pre realizáciu nákupných a predajných eAukcií.

Správa počítačových sietí, serverov. IP telefónie. Outsourcing.

-Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér

Vývoj: - softvér pre predajcov autodielov.

Firma Inside software s.r.o. sa zaoberá poskytovaním softvéru a služieb v rámci ERP systémov. Náš softvér je veľmi výkonný a služby od nás využívajú stredné aj veľké firmy. Špecializujeme sa predovšetkým na obchod a výrobu, kde sa dajú skvele využiť práve ERP systémy.

Športový manažérsky systém pre športové kluby a spolky.

Činnosť: - reklamné a marketingové služby - veľkoformatová tlač, maľba - grafické štúdio - obalový design - webdesign.

- Tvorba internetových obchodov na mieru - Aktívna podpora obchodnej výkonnosti e-shopov - Full-servis e-marketing Pomáhame eshopom pokoriť hranice sedemciferných obratov.

Služby - webdesign - tvorba webových stránok - grafické a programátorské práce.

Služby: - tvorba webovej stránky, e-shopy, interné systémy - výkonnostný marketing - business poradenstvo

Sme perspektívna firma s bohatými skúsenosťami v oblasti internetovej reklamy a marketingu. Ponúkame kompletné služby v oblasti tvorby, správy a servisu webových stránok.

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - tvorba e-shopov.

Služby - tvorba e-shopov a internetových obchodov.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a ...

Služby - vývoj softvéru na zákazku - spracovanie štúdií, analýz a projektov - informačné systémy pre štátnu správu, samosprávu a bankovníctvo.

Služby: - internetové pripojenie - VOIP - server housing - správa sietí. Inštalácia, montáž: - káblové rozvody - digitálne televízne a satelitné okruhy. Telekomunikácie.

Implementácia informačné systémy Vývoj riadiacej a informačnej technológie Bezkontaktné meranie