V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Služby: -pripojenie k internetu -správa siete Oprava, servis: -počítače

Služby: -reklamná, komplexná reklama. Práca: -grafické, grafika: -logá, logotipy -grafický dizajn -nafotenie, forografia Kovoobrábanie. Malosériová výroba. Vývojové prototypy.

Vytvárame mobilné aplikácie na mieru, aplikácie pre mobily a aplikácie pre tablety (Android aplikácie, iOS aplikácie, Windows Phone aplikácie). Programujeme ERP systémy a vyvíjame softvér pre štátnu správu.

Tvorba a vývoj SW riešení na mieru pre určité typy ekonomických subjektov. Tvorba softvéru. IT poradenstvo. Komplexné firemné aplikácie.

Dodávka a predaj - PC zostavy - siete Servis - PC zostavy - siete Pripojenie k internetu Správa - siete

Opravy: - televízory Dodávka satelitných kompletov vrátane montáže. Pripojenie k internetu.

Vývoj: -webové a mobilné aplikácie pre iPhone na firemné použitie - napr. zber dát v teréne, podpora obchodníkov na cestách, monitoring firemných vozidiel. Fakturačná adresa: Lužné 995, 763 26 Luhačovice.

SWS a.s. je popredným českým distribútorom informačných technológií. Zameriava sa na obchodovanie B2B a od svojho vzniku v roku 1991 si udržuje pozíciu jedného z najväčších distribútorov softvéru a hardvéru v Českej republike. Podľa združenia CZECH TOP 100 patrí medzi 100 najvýznamnejších firiem Českej republiky a vďaka najvyššiemu hodnoteniu AAA ...

Vývoj softvéru na zákazku pre mobilné zariadenia.

Predaj, servis: - výpočtová technika - kancelárska technika - správa sietí

Služby, poradenstvo: - tvorba www stránok, prezentácia, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, internetové obchody, aplikácie, WAP, RSS kanály, xml feeds tovar do katalógov s tovarom - komplexné riešenie - finančné, podnikateľské a ekonomické poradenstvo - obchodné a sprostredkovateľské služby. - vedenie účtovníctva

Priemyselný design Grafické práce Realizácia a správa - firemné webové prezentácie

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - vývoj webových aplikácií - SEO optimalizácia.

Činnosť: - tvorba webových aplikácií - webhosting - čistenie, údržba počítačov.

Služby: - bezdrôtový internet - pripojenie na internet.

Predaj, eshop, e-shop: -WIFI technika -internetové pripojenie -VoIP volania -dátové spoje -správa počítačových sietí a výpočtovej techniky -webdesign -webhosting Výroba, distribúcia: -výpočtová technika.

Služby: - tvorba webových stránok a internetových aplikácií

Návrhy, realizácia: -štruktúrované kabeláže -webové prezentácie a e-shopy -komunikačné zariadenia pre motorkárov. Predaj, servis: -výpočtová technika. Inštalácia, servis, správa: -počítačové siete.

Predaj, dodávka, servis: -výpočtová technika - počítače. Služby: -správa sieťou -webdesign - tvorba www stránok, eshopov -grafický dizajn -optimalizácia pre vyhľadávače. Vývoj, tvorba: -softvérové systémy.

Tvorba WWW stránok a webových aplikácií. Sprostredkovanie domén a webhostingu. Návrh a realizácia počítačových sietí. Správa počítačových sietí. Poradenstvo v oblasti IT.

Služby - outsourcing - softvérové riešenia na zákazku - vývoj aplikácií.

Predaj, servis: -výpočtová technika, počítače -budovanie a správa počítačovej siete -internetové služby. Služby: -VoIP telefónie. Dátové centrá.

Telemarketing Internetový marketing - optimalizácia stránok - PPC reklama Tvorba - www stránky

Tvorba webových stránok a reklamy. Sociálne a firemné siete. Vytvorenie grafiky a tlačovín. 3D vizualizácia interiéru.