V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

činnosť: - priemyselná automatizácia - vývoj software v oblasti automatizácie, komunikácie, bezpečnostných riadiacich systémov - analýzy výrobných procesov.

Vývoj, distribúcia: - informačné systémy, elektronické identifikačné systémy.

služby: - webdesign - grafický dizajn.

Vývoj, dodávka: - softvér pre podporu projektovanie (elektrotechnika, vzduchotechnika, potrubné rozvody) - softvér ElProCAD, VzProCAD, SunLiS, Wils, Verox, Wdls.

Reklamná agentúra: - webdesign

Vývoj, implementácia: - informačné systémy, softvér pre oblasť stavebníctva.

Výroba: - malosériová výroba kníh - malonákladová tlač - knižná väzba, kniháreň - reklama, reklamné predmety - letáky, prospekty, katalógy, brožúry, časopisy, knihy. - vydavateľstvo, digitálne vydavateľstvo. Výroba, tvorba: -www stránky.

Reklamná agentúra: -billboardy, CLV, bigboardy, mobillboardy -polep vozidiel -dovoz reklamných predmetov -regionálnych televíznych staníc -webdesign -grafická tvorba a návrhy.

Predaj: - ochranné pracovné prostriedky - pracovné odevy, obuv

Webdesign štúdio. Služby: -návrhy webových stránok, www stránky -publikačný systém ProfiCMS -určený na správu obsahu internetových stránok, internetových katalógov a dokumentov -rozšíriteľný o e-shop a e-mailing -tvorba databázových aplikácií MySQL, PHP -programovanie aplikácií pre Windows

Návrhy, projekcia, dodávka, montáže, inštalácia: -riadiacich systémov najmä v oblasti CZT*, TZB* a energetike. Inžinierske služby v oblasti riadenia, merania a regulácie. Aplikačné programy riadiacich a monitorovacích systémov.

Tvorba: - webové stránky - e-shopy - webové aplikácie

Služby: - implementácia, konfigurácia, školenia, konzultácie, vedenie projektov a podporu užívateľov systémov Microsoft Dynamics NAV a ďalších nadväzujúcich systémov ako sú Microsoft SQL server, Sharepoint a reportovacie nástroje SQL servera - spracovanie dátových skladov a reportingových centier.

Výroba a poskytovanie: -softvér -ponuka CRM a APS systémov -databázové programovanie -vývoj riadiaceho softvéru -systémov pre riadenie vzťahov so zákazníkmi -organizácia vzdelávacích kurzov práce na PC. Sídlo: -Zlín, Vežové domy 874

Komplexná správa IT (servery Windows/Linux, stanice Windows/Linux, inštalácia, zaškolenie, siete vrátane routerov a WiFi). Softvér na zákazku. Opravy PC a notebookov. Dodávky hardvér na mieru vr. konzultácií.

Výroba, zavádzanie, servis, poradenstvo: - ekonomický, výrobný a logistický softvér - účtovníctvo, mzdy a personalistika - dlhodobý majetok, obchod a sklady - doprava a špedícia - terminálová obsluha skladu - informačný systém QI

Výroba, predaj, inštalácia: -informačný systém na báze Microsoft Dynamics NAV a Microsoft Dynamics CRM. Spoločnosť zaoberajúca sa - implementácia, aplikácie, inštalácia moderných podnikových informačných systémov: - špecialisti na riešenie podnikových IS pre firmy z oblasti: -lízingu -poisťovníctvo -veľkoobchodu ...

Online marketing. Optimalizácia pre vyhľadávače. PPC reklamné kampane na vyhľadávačoch. Výroba webových stránok. Sociálne siete.

Špeciálne počítačky stravných lístkov a tiketov so snímaním a vyhodnocovaním čiarových kódov - vlastný vývoj a výroba. DNC siete - manažment NC programov.. Systém na monitorovanie efektivity využitia strojov a na sledovanie a vyhodnocovanie prestojov - vlastný vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikácia typu MES, ...

Prenájom: -billboardov, bigboardov, štítov v Zlínskom, Olomouckom, Moravskosliezskom a Juhomoravskom kraji. Grafické práce: -tlačoviny -návrhy a tlač billboardov -návrhy - reklama na štítoch domov -logá. Webdesign Tlač: -plagátov, plachiet a tlačovín.

Reklamná agentúra: -komplexné reklamné služby: -kreatívne riešenie a marketing -produkcia -výroba www -online marketing -prevádzka mailového servera -celá SR

Inštalácia a aktualizácia nových počítačov. Reinštalácia operačných systémov, ovládačov a softvér. Zálohovanie dát pred opravou. Bežné, expresné opravy počítačov. Výpočtová technika, príslušenstvo. Predaj: - vysielačky a príslušenstvo.

Komplexná výroba videorelov, firemné video, veľtržná videoprezentácia, svadobné video, tvorba responzívnych www stránok, fotobanka staré pohľadnice.

Predaj, montáže, servis: - zabezpečovacie systémy. Vývoj na zákazku: - podnikateľský softvér širokého zamerania - silno a slaboprúd - ochrana majetku a osôb.

Popredný poskytovateľ internetových služieb v Zlínskom kraji s ponukou služieb pre firmy aj domácnosti na celom území SR. - pripojenie k internetu - múdra televízia - registrácia a vedenie domén - komunikačné a bezpečnostné riešenie - hostingové služby - internetové volanie VoIP a ďalšie. Prevádzka najsledovanejšieho regionálneho ...