V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

SWS a.s. je popredným českým distribútorom informačných technológií. Zameriava sa na obchodovanie B2B a od svojho vzniku v roku 1991 si udržuje pozíciu jedného z najväčších distribútorov softvéru a hardvéru v Českej republike. Podľa združenia CZECH TOP 100 patrí medzi 100 najvýznamnejších firiem Českej republiky a vďaka najvyššiemu hodnoteniu AAA ...

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - vývoj webových aplikácií - SEO optimalizácia.

Predaj, eshop, e-shop: -WIFI technika -internetové pripojenie -VoIP volania -dátové spoje -správa počítačových sietí a výpočtovej techniky -webdesign -webhosting Výroba, distribúcia: -výpočtová technika.

Návrhy, realizácia: -štruktúrované kabeláže -webové prezentácie a e-shopy -komunikačné zariadenia pre motorkárov. Predaj, servis: -výpočtová technika. Inštalácia, servis, správa: -počítačové siete.

Predaj, dodávka, servis: -výpočtová technika - počítače. Služby: -správa sieťou -webdesign - tvorba www stránok, eshopov -grafický dizajn -optimalizácia pre vyhľadávače. Vývoj, tvorba: -softvérové systémy.

Tvorba WWW stránok a webových aplikácií. Sprostredkovanie domén a webhostingu. Návrh a realizácia počítačových sietí. Správa počítačových sietí. Poradenstvo v oblasti IT.

Predaj, servis: -výpočtová technika, počítače -budovanie a správa počítačovej siete -internetové služby. Služby: -VoIP telefónie. Dátové centrá.

Telemarketing Internetový marketing - optimalizácia stránok - PPC reklama Tvorba - www stránky

Tvorba webových stránok a reklamy. Sociálne a firemné siete. Vytvorenie grafiky a tlačovín. 3D vizualizácia interiéru.

Fotografovanie: - portréty, produkty, výrobné priestory Internetové aplikácie - výroba - www stránky.

Revolučné ICT riešenie pre zber dát, integráciu systémov a aplikácií, zdieľanie a správu súborov, analýzu dát, vizualizáciu zistených hodnôt v grafoch, nové nástroje na riadenie, riešenie pre automatizáciu a exporty dát.

Vývoj softvér na zákazku. Outsourcing vývojových kapacít. Implementácia a podpora SW riešení. Architektúra SW, analýzy a konzultácie.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Zaoberáme sa: - tvorbou webových stránok - tvorbou e-shopov - komplexnou správou sociálnych sietí - internetovým marketingom - grafickým dizajnom. Máme pre Vás množstvo vychytávok.

Online platforma pre vzdelávanie: - zamestnancov firiem aj inštitúcií, - partnerov, - klientov.

IT služby: - audit a analýza webových riešení - poradenstvo v oblasti PC - inštalácia hardvéru a softvéru - optimalizácia výkonu Windows - konfigurácia Wifi a LAN sietí - vzdialená správa / VPN. Detský secondhand Obliekame anjelikov. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - Dojčenské dupačky, overaly - Dojčenské body - ...

Služby: -návrhy a realizácia firemných katalógov, propagačných prospektov a plagátov -grafické štúdio -webdesign - tvorba www stránok -public relations agentúra -prenájom reklamných plôch -fotoprodukcia, fotoateliér -výstavná expozícia.

Služby reklamnej agentúry: -prezentačné systémy -tlačoviny -polepy áut -svetelná reklama -veľtrhy a marketingové akcie -reklamné predmety -grafika, web design, logá, slogany.

Vytvoríme vám webové stránky, vďaka ktorým získate nových zákazníkov a zviditeľníte vaše podnikanie na internete. Chcete aj vy vytvoriť webové stránky alebo internetový obchod? Ozvite sa nám.

Služby: -tvorba www stránok s profesionálnym redakčným systémom -programovanie eshopov a internetových aplikácií -grafický dizajn, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, online reklamnej kapmane.

Služby: -internetová reklama -SEO optimalizácia -webdesign -webhosting

Návrh, predaj, servis: - komplexné hardvérové a softvérové riešenia. Predaj, distribúcia: -programové vybavenie pre: -veľkoobchody -sklady -obchodné domy -maloobchody -pokladne na čiarový kód. Návrh, realizácia: -obchodné a pokladničné systémy pre veľkoobchody -automatizácia obchodu.