Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Logá Vizitky Tvorba - internetové obchody - redakčné systémy - www stránky.

Montáž kamerových systémov a elektronických zabezpečení objektov. Predaj - počítačové zostavy a komponenty Pripojenie k internetu Tvorba - www prezentácia

Optimalizácia pre vyhľadávače Výroba www stránok

Vyrábame webové stránky a mobilné aplikácie. Komplexné riešenie od grafického návrhu, vytvorenia až po servis. Serverové služby Projekty. Cloudové služby Softvérové služby Elektroinžiniering

Služby: -tvorba webových stránok -spracovanie textov a sadzba -grafický dizajn -reklamné texty -sadzba a tlač -obalový dizajn -internet.

Realizácia internetových aplikácií. Intranet, extranet. WEB Návrhy grafického dizajnu (čisté a funkčné riešenie) Internetové aplikácie (ZOPE, Django) Hosting (Zope a Plone hosting, PHP hosting, e-maily, registrácia domén.

Činnosť: -montáž a stavba nových PC podľa priania užívateľa, -oprava a repasovanie existujúcich PC, -predaj a servis všetkej výpočtovej techniky do 24 hodín, -poradenstvo v oblasti hardvéru i softvéru, -tvorba webových aplikácií, -design, návrhy a tlač vizitiek, tvorba reklamných CD a DVD, -reklamné návrhy tlačovín, firemné letáčiky atď.

Sme mladá rozvíjajúca sa tlačiareň s dlhoročnou tradíciou grafického štúdia. Poskytujeme komplexné polygrafické a reklamné služby od prípravy grafických návrhov až po realizáciu tlače. Ponúkame tlač vizitiek, kalendárikov, voucherov, letákov, DL letákov, plagátov, katalógov, brožúr, bannerov, plachtovín, polepov, billboardov, atď. Venujeme sa aj ...

Grafické práce. Služby: - webdesign - tvorba webových stránok, webové prezentácie - webhosting, serverhosting - internetový marketing, optimalizácia pre vyhľadávače SEO.

Služby: -www stránky, optimalizácia pre vyhľadávače a programovanie widgetov.

Ponuka služieb v oblasti webdesignu.

-reklama a podpora predaja -grafické návrhy -príprava a výroba tlačoviny -ofsetová tlač -digitálna malonákladová tlač -veľkoplošná tlač -tlač etikety a samolepky -výroba obaly -rezaná grafika -potlač textilu -web a elektronické médiá -výroba logoprint.

Predaj - výpočtová technika Výroba www stránok Inštalácia a údržba - operačné systémy WINDOWS 7, WINDOWS SERVER 2008 R2 Správa sietí.

Dodávka, obchod, predaj, servis aj pozáručné: -osobné počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentov pre počítače -tlačiarne Služby: -tvorba www stránok -správa počítačových sietí, outsoursing.

Webové prezentácie. Analýzy konzultácie. Internetový marketing. Vývoj softvér.

Webdesign Grafické štúdio Tlačoviny Virtuálne prehliadky CD/DVD prezentácia

Návrh, tvorba a správa: -www stránky pre malé a stredné podniky -internetové web stránky (e-shopy) -optimalizácia pre vyhľadávače SEO -aplikácia na internet SALIXUS.

Služby: -optimalizácia pre vyhľadávače -PPC reklama -internetový marketing -tvorba www stránok -konzultácia a poradenstvo -špeciálne projekty.

Vývoj a implementácia informačného systému myWAC. Služby: -informačné technológie -tvorba internetových www stránok -intranetové riešenia -elektronický cenník, katalóg.

Poskytovanie, tvorba, kompletné dodávky: -ekonomický softvér -jednoduché a podvojné účtovníctvo, skladové hospodárstvo, personalistika, mzdy -informačné systémy pre menšie a stredné firmy -softvér pre reštaurácie -zákazkový software podľa priania zákazníkov -pre zákazníkov záručný a pozáručný servis -kompletná prezentácia ...

Softvérové riešenie a konzultácie: -tvorba www stránok, internetových prezentácií, elektronických obchodov, optimalizácia stránok, redizajn, webdesign, webhosting, registrácia domén, e-commerce atď. Vývoj, riešenia a služby: -analýza a konzultácie, poradenstvo v oblasti internetového marketingu -návrh štruktúry dizajnu a ...

Ponúkame vývoj, implementáciu a prevádzku webových aplikácií nielen na intranetových serveroch našich zákazníkov, ale aj formou hostingu aplikácií na našich web serveroch.

Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov. Natáčanie dokumentov a krátkych filmov. Grafické návrhy loga, vizitky, tlačoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentácie.

Komplexný reklamný servis, full service: -grafika a dizajn, grafické návrhy a ich realizácia -tlač a potlač (letáky, katalógy, vizitky) -tvorba webových stránok.