Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Služby: -internetové aplikácie -webové stránky

Predaj: -hardvér, softvér, kancelárska technika. Servis, opravy, oprava: -počítače a príslušenstvo -tlačiarne, tlačiareň aj monitory Počas opravy zapožičiame náhradné zariadenie. V našej firme dostanete iba legálny softvér. Kopírovanie, skenovanie, webdesign, grafika.

Softvérový audit vrátane bezpečnosti SEO optimalizácia Webdesign tvorba - www stránky Poradenstvo - výpočtová technika Externá správa počítačových sietí Školenia - výpočtová technika Zálohovanie dát.

Internetová reklamná agentúra: - tvorba webových stránok a e-shop - zvyšovanie návštevnosti webu - webová analytika.

SEM marketing SEO optimalizácia Webdesign - corporate Identity.

Predaj a servis výpočtovej a zabezpečovacej techniky. Správa a údržba PC sietí. Tvorba WWW stránok, web. Predaj: -komponenty -Čítačky kariet, Grafické karty, Chladiče a ventilátory, Mediálne prehrávače, Mechaniky, Pamäte, PC skrine a zdroje, Pevné disky a rámčeky, Procesory, Radiče, Strižne, videaTV/FM tunery, Základné dosky, ...

Poskytujeme pripojenie k WIFI sieti. Služby: -zváranie optických vlákien -tvorba webových stránok -zámočnícka výroba -zabezpečovacie systémy -VOIP telefónie -servis a predaj PC.

Tvorba www stránok a projektov, webdesign, tvorba e-shopov, SEO, On-line marketing, PPC a programovanie na mieru.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentácií.

Výroba www stránok. Webhosting, registrácia domén.

Grafické štúdio - VIZUÁLNY štýl. Webdesign.

Webdesign. Tvorba webových stránok. Programovanie. E-shopy. Redakčné systémy. Kompletný servis a aktualizácia. SEO Optimalizácia. Zaistenie domény a webhostingu. Práca s grafikou. Tvorivá a produktová fotografia.

Corporate identity Tlač Grafika - grafické návrhy tlačovín Webdesign, tvorba - weby.

Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.

Zaoberáme sa tvorbou webových stránok a redakčných systémov. Realizujeme e-shopy, redakčné systémy, webové aplikácie, SEO optimalizácia, flash, Vykonávame optimalizácia pre vyhľadávače SEO, správa platených odkazov vo vyhľadávačoch. Zariadime PPC kampane, internetový marketing a reklama na internete.

Služby: -kompletný reklamný servis -spracovanie marketingového prieskumu -grafický návrh -realizácia -prezentácia zákazníka -zvýšenie predaja jeho produktov -individuálny prístup k zákazníkom s maximálnou starostlivosťou, radou a riešením. -prezentácia – tvorba www stránok -malonákladový digitálny -ofsetová a veľkoplošná ...

Špecializujeme sa na internetovú reklamu. Medzi naše služby patrí najmä tvorba a správa PPC reklamy, SEO optimalizácia internetových stránok, tvorba a správa reklamy na Facebooku a tvorba internetových stránok a e-shopov. Našim klientom pomáhame získať viac objednávok, zvýšiť návštevnosť webových stránok alebo budovať povedomie o ich ...

Služby, tvorba: - profesionálne www (webové) stránky - e-shopy - redakčné systémy - optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) - PPC reklama. Zaisťujeme webhosting a serverhosting.