V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Opatrovateľská služba Městec Králové, s.r.o. poskytuje sociálne služby seniorom, osobám so zníženou sebestačnosťou alebo so zdravotným postihnutím. Klientom zabezpečujeme opatrovateľskej služby terénne či ambulantnou formou, ďalej ponúkame osobné asistencie či odľahčovacie služby v ich domácom prirodzenom prostredí. Prevádzkujeme tiež požičovňu ...

Klinická psychologička PhDr. Dagmar Pechová sa zaoberá psychologickou starostlivosťou o deti a dorast. V našej ordinácii poskytujeme komplexné psychologické vyšetrenie, najčastejšie sa jedná o zisťovanie úrovne intelektových schopností detí, ich psychologického vývoja napr. Pre začatie školskej dochádzky alebo poradenstvo pri voľbe ...

Psychológ - psychoterapeut - supervízor - manželský a rodinný poradca a terapeut.

Služby - domáca zdravotná starostlivosť - osobná asistencia - sociálne služby.

služby - výukové programy na šiestich pracoviskách po celej Vysočine - vzdelávanie pedagógov.

Organizácia poskytuje registrovanú sociálnu službu kontaktné centrá - poslaním ich ponúkať a poskytovať v opavskom regióne ambulantné a terénne služby, ktorými sa organizácia usiluje o znižovanie rizík u osôb ohrozených návykovým správaním.

Služby - masáže - etikoterapia - osobnostný rozvoj - detoxikácia tela.

Činnosť: - športová psychológia.

Mgr. Peter Oroszy je psychoterapeut, supervízor. Služby: - koučing - supervízia - individuálna psychoterapia - moderovanie prípadových konferencií - odborná garancia projektov so sociálnou problematikou.

Kurzy, školenia: - komunikácia - osobný rast - etiketa a vzťahy - manželstvo a rodina