V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Spoločnosť TAKT – poradenstvo a konzultácie, a.s. sa už 25 rokov zaoberá psychologickým poradenstvom vo firmách, úradoch a inštitúciách. Pre svoju poradenskú prácu využíva najmä psychologickú diagnostiku zamestnancov, uchádzačov o zamestnanie, ale aj diagnostiku pracovných skupín a tímov, prostredie firiem i jej vonkajšieho prostredia – trhu.

Služby: - psychoterapia - psychologické poradenstvo

Denné centrum, denný stacionár pre deti, mládež aj dospelých s mentálnym a kombinovaným postihnutím.

Činnosť neziskovej organizácie Drop In je rozdelená do týchto programov: Streetwork Terénne práce s užívateľmi psychotropných látok. Mobil Street Terénne práce na toxikomanských bytoch. Nízkoprahové stredisko Ambulantná starostlivosť o užívateľov návykových látok a vstupné zariadenia do ostatných programov Drop in. Centrum metadónovej ...

Nadácia Drop In vznikla na sklonku roku 1991 v súvislosti so zmenou spoločenského systému a tým možnosťou zriadiť systém komplexnej prevencie a starostlivosti o užívateľov nelegálnych drog a ich rodinných príslušníkov, ktorý by čo najlepšie vyhovel daným potrebám.

Psychologické poradenstvo a diagnostika - psychoterapia.

Psychoterapeutické a špeciálne pedagogické poradenstvo - logopédia - psychoterapia.

Služby: - kurzy a semináre Tarotu - regresívna terapia - terapeutické sedenie

Rodinná poradňa, poskytujeme svoje služby bezplatne a anonymne: - pomoc ľuďom v zložitej životnej situácii - psychologická, sociálna a právna pomoc - poradňa pre rodinu, manželstvo a medziľudské vzťahy

Psychologické poradenstvo, individuálna a párová psychoterapia, hypnoterapia

Integrované centrum sociálnych služieb domov pre osoby so zdravotným a mentálnym postihnutím.

Psychologické poradenstvo a diagnostika, relaxácia, liečba závislostí.

Predstavte si, že môžete dosahovať vysnívané ciele v kratšom čase, s väčším zážitkom, pocitom uspokojenia, a tiež s väčšou chuťou do svojich projektov, nech už sú akékoľvek. Ako sa Vám bude ráno vstávať, keď tento stav dosiahnete? S vašim osobným koučom sa to podarí.

Domáca zdravotná starostlivosť. Charita. Poradňa.

Psychologické poradenstvo a psychoterapia.

Pomáhame seniorom stať sa samozrejmou, sebavedomou a rešpektovanou súčasťou našej spoločnosti. Elpida plus realizuje tieto dlhoročné projekty: Linka seniorov - 800 200 007 bezplatná telefónna linka dôvery, informačná linka a linka krízovej intervencie pre seniorov a osoby o seniorov starajúcich sa s celoštátnou pôsobnosťou. Poskytuje ...

Služby: -grafologické rozbory rukopisu -psychologické posudky

Pomoc pri riešení osobných problémov. Objavenie sebadôvery a sebavedomia, príliv energie a fyzickej sily. Odstránenie strachov a problémov so spánkom.

Vzdelávacie, jazykové a poradenské centrum - jazykové kurzy pre deti i dospelých (angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština, čeština pre cudzincov/ Czech for foreingers) - počítačové kurzy - mediálne vzdelávanie (základy redakčnej práce, mediálny obraz organizácie, krízová komunikácia s médiami) - školenie profesijných pestúnok ...

Psychoterapia -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Životný a profesijný koučing (Life coaching, Business coaching) Terapia v oblasti ťažkých životných situácií a partnerských vzťahov.