Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Jazykové centrum: - tlmočnícke, prekladateľské služby - firemné výučba jazykov.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - anglický jazyk.

služby - preklady - DTP služby - lokalizácia webu - lokalizácia softvéru.

Prekladateľské služby: - anglický jazyk, preklady odborných textov z odboru politológia, sociológia, ekonómia, spoločenské vedy Výučba: - anglický jazyk.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - taliansky jazyk, taliančina (so súdnym overením i bez overenia) - anglický jazyk, angličtina (bez overenia). Výučba, kurzy: - taliančina, angličtina.

služby - prekladateľská činnosť - preklady obchodných listín, zmlúv.

služby - prekladateľské služby - preklady a tlmočenie nemeckého jazyka.

Kurzy, výučba: - anglický jazyk. Prekladateľské, tlmočnícke služby: - angličtina.

služby - súdny tlmočník - preklady a tlmočenie.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Reklamní činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitní činnosť, správa a údržba ...

preklady - angličtiny - francúzština - taliančina.

služby: - tlmočnícke: - poľský jazyk, poľština - sprostredkovanie služieb.

Prekladateľská činnosť - preklady a korektúry textov.

Prekladateľská agentúra A-trade, Mgr. Martina Vašková ponúka komplexné prekladateľské a tlmočnícke služby v 31 svetových jazykoch. Vykonávame preklady odborných textov, obchodná korešpondencia aj návodov, v oblasti tlmočenia sa zaoberáme ako konzekutívnom a simultánnym tlmočením, tak i súdnym tlmočením. Medzi naše služby patrí aj korektúry textov ...

služby - překladatelsá činnosť - tlmočenie do a z poľského jazyka - súdne preklady

-Poskytovanie služieb osobného charakteru -Pořádání odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Výuka jazykov -Překladatel, tlmočník v rámci medzinárodného styku a cestovného ruchu

prekladateľské služby - preklady z anglického do slovenského jazyka a obrátene.

Prekladateľské služby, preklady. Tlmočnícke služby, tlmočenie.

Výučba, kurzy, prekladateľské služby: - anglický jazyk, angličtina.

Jazykové centrum, výučba, kurzy: - anglický jazyk - nemecký jazyk - ruský jazyk - francúzsky jazyk - španielsky jazyk - taliansky jazyk. služby: - jazykové audity - preklady, tlmočenie (angličtina, nemčina, ruština, ukrajinčina).

Prekladateľka jazyka anglického, španielskeho a slovenského služby: -překlady, prekladanie: -překladatelka jazyka anglického, španielskeho a slovenského -překlady textov -tlumočení, tlmočnícke služby. Vrátane súdneho overenia.

Služby: - preklady, výučba a hovorené komentáre v anglickom jazyku.

Služby - preklady - prekladateľské služby - korektúry.

Súdny tlmočník a prekladateľ - preklady a tlmočenie do angličtiny. Súdny znalec v odbore strojárstvo.