Rozmaznávajte svojich psích miláčikov v kúpeľoch a hoteloch. Čaká ich kompletná starostlivosť, ubytovanie, stráženie, pravidelné venčenie, dlhé prechádzky, strihanie, liečebné kúry, ošetrenie pazúrikov, kúpanie, kŕmenie či prípadné podávanie liekov.

Kompletná starostlivosť o Vaše štvornohých miláčikov: - strihanie - trimovanie - kúpanie - wellness procedúry - perličkový kúpeľ - bahenné zábaly - ozónová terapia - aromaterapia

Psie salon: -upravujeme všetky plemená i kríženca. služby: -koupání, vyčesanie, vysušenie, strihanie, trimovanie, skracovanie pazúrikov, vystříhávání labiek, úprava podľa štandardu.

Eva Káňová má mobilné psie štúdio, kde ponúka úpravy srsti, ošetrenie zubov, spa pre psích miláčikov (bahenné zábaly, aróma kúpeľa).

Psí salón - kúpanie - fénovanie - vyčesávanie - strihanie - holenie - čistenie uší - depilácia ušných chĺpkov - strihanie pazúrikov - starostlivosť o labky - čistenie análnych žliazok - odstránenie kliešťa - poradenstvo

Hotel rodinného typu pre psov, mačky a drobná zvieratká. Vaši miláčikovia sa tu budú cítiť ako doma. K Vašim zvieratkám pristupujeme úplne individuálne, podľa Vašich požiadaviek a pokynov, staráme sa o ne ako o vlastné. Náš hotel je obklopený lesmi, takže o krásne prechádzky v prírode nie je núdza.

Vanessa Kuzmová prevádzkuje psí hotel Zafira s výbehom a prechádzkami.

Strihanie a úprava psov, doplnkový predaj.

Služby: - strihanie a úprava psov

Psí hotel, starostlivosť o psy - kúpanie, strihanie a trimovanie psov či úpravu pazúrikov, čistenie análnych žliaz a uší.

Psie salon: - strihanie psov - kúpanie -rozčesávání splstnatené srsti - trimovanie - depilácia ušných chĺpkov - strihanie pazúrikov - predaj oblečkov, maškŕt, hračiek a potrieb pre vaše psie miláčikov.

Psí salón pre všetky rasy psov. Kúpanie psov max. do 50 kg váhy. Strihanie srsti a pazúrov, depilácia ušníc, čistenie análnych žliazok.

Chovateľská stanica - stredný bradáč korenie a soľ. Psí salón Hotel PRO psy

Cvičenie, masáže, úprava psov, workshopy, prednášky, poradenstvo, obchod.

Psie salon Chico Kompletná starostlivosť o Vaše miláčikov. Každá piata návšteva ZADARMO Strihanie podľa štandardu aj priania zákazníka, klasické rozčesanie dlhosrstých plemien, rozčesanie zaplstěných psíkov, trimovanie, ošetrenie srsti balzamom a kondicionérom.

Psie škôlka Happy Dog poskytuje stráženie psov, ubytovanie psov, venčenie psov, strihanie psov, výcvik psov, transport psov. .

Hotel pre mačky Mourek so sídlom v Úvaloch pri Prahe ponúka prechodné ubytovanie pre 25 mačiek v priestranných boxoch. Jedná sa o ubytovanie s celodenným dohľadom v murovanej budove na záhrade pri rodinnom dome majiteľa v priestranných boxoch s rozmermi 120x120 cm. Každá mačička je ubytovaná jednotlivo v priestrannom boxe s rozmermi 120x120 cm. ...

Služby: - stráženie psíkov malých a stredných plemien v domácom prostredí - venčenie psov - aj väčších plemien. Zaistené stravovanie. Psí salón.

Služby pre malé a stredné plemená psov: -strihanie a úprava srsti -kúpanie -ošetrenie uší a pazúrov.

Strihanie a úprava psov - SALON MATÝSOK -Strihanie a úprava psov za skvelú cenu. Profesionálna starostlivosť a individuálny prístup ku každému psíkovi. Vykonávame všetky služby spojené so strihaním (kúpanie, rozčesávanie, strihanie pazúrov, čistenie očí, uší..). Striháme všetky plemená i kríženca.

Hotel pre psov. -Ubytovanie pre psa -celoroční ubytovacie zariadenie pre psy v zrekonštruovanej, vykurované budove -situované v tieni urastených stromov, ktoré zaistia v lete príjemný chládok -pod dohľadom ošetrovateľov po 24 hodín denne po 7 dní v týždni. služby: -výchova šteniat -výcviky psov -odstraňování nežiaduceho ...

Salón pre psov. Kúpanie, strihanie, trimovanie, relaxačné kúpele, masáže a farbenie srsti.

Chovateľská stanica: - ANGLICKÝ KOKRSPANIEL, KUDRNATÝ RETRIEVR