Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Prenájom movitých vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej ...

Realitná spoločnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Príjemné ubytovanie blízko Šport Arény, Stadiónu Vítkovíc aj oblasti Dolných Vítkovíc. Prenájom bytov - krátkodobo aj dlhodobo riešenie interiérov prevádzkovanie reštaurácie

Spracovanie: - produkty rastlinnej výroby. Pestovanie, spracovanie: - hrozna, hrozno. Prenájom, správa: - vlastných nehnuteľností.

Služby: - pomoc potrebným, najmä opusteným deťom, deťom z dysfunkčných rodín, ľuďom v kríze, obetiam domáceho násilia, sociálne znevýhodneným rodinám, pestúnskym rodinám, zdravotne postihnutým, chorým, seniorom Dobrovoľnícke centrum Krízové centrum - pomoc a podpora obetiam a svedkom domáceho násilia Prenájom telocvične.

Finpos realitná kancelária s.r.o. sa zameriava na predaj, prenájom a nákup nehnuteľností.

TEDIS s.r.o. sa zameriava na destiláciu, miešanie a predaj alkoholu a ďalších liehovín a na správu nehnuteľností.

MTK Property s.r.o. je spoločnosťou, ktorá sa pohybuje v realitách. Predáva: - rodinné domy - pozemky - komerčné nehnuteľnosti - rezidentné byty Prenajíma apartmány a bytové jednotky.

Hemodialýza, nefrologická ambulancia - ordinácia: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

- Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Ubytovacie služby - Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - Projektovanie pozemkových úprav - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby - ...

VITOM a.s. je realitná kancelária zameriavajúca sa na nájmy a prenájmy bytov a investičnú činnosť týkajúcu sa dlhopisov.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici