Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

R 21, s. sa zameriava na predaj, prenájom a nákup nehnuteľností, sťahovanie, zabezpečenie financovania a na developerské projekty.

A.M.Lighting, s.r.o. sa zameriava na predaj a prenájom bytu, nekomerčných i komerčných priestorov.

Eternita, s.r.o. prevádzkuje realitný server a poskytuje poradenstvo týkajúce sa realít.

BEHO REAL PRE s.r.o. prevádzkuje realitnú kanceláriu.

Činnosť: - inžinierske služby v investičnej výstavbe - stavebný dozor

Realitný agentúra. Predaj, prenájom, podnájom: -kompletné servis -domy, rodinné domy, byty -nebytové priestory -pozemky, parkovacie miesta -chaty, chalupy -zahrada.

Predaj, prenájom: - byty - rodinné domy. Zateplenie budov. Výstavba: - rodinné a bytové domy - revitalizácia panelové domy.

NEXTA REALITY s.r.o. sa špecializuje na: -Zastavárenská činnosť -Realitná činnosť -Reklamná činnosť a marketing -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Správa a údržba nehnuteľností

ESPRIT living s.r.o. je realitná kancelária ponúkajúca kvalitné bývanie v obľúbenej lokalite Sadová nad Kociánkou v Kráľovom Poli.

Realitná kancelária: - kompletný právny servis pri predaji nehnuteľností - 100% spokojnosť - rýchla predajnosť vašej nehnuteľností - rýchle pôžičky - okamžitý výkup nehnuteľností - zaistíme aj vypratanie nehnuteľností - pomoc pri riešení exekúcií. Úvery-Hypotéky. Realitná kancelária Lacko Reality je na obchodnom trhu od roku 1993. V roku ...

Realitná kancelária. Nákup, predaj, správa, sprostredkovanie: -byty a nebytové priestory. Prenájom, správa: -nehnuteľnosti, byty (zabezpečovanie kompletné opravy a údržby nehnuteľného majetku). .

-Výroba potravinárskych škrobu a škrobových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, ...

služby - predaj a prenájom rodinných domov, bytov, stavebných pozemkov, novostavieb - výstavba rodinných domov na zákazku.

FlowReality s.r.o.prevádzkuje realitnú činnosť

Oceňovanie - nehnuteľný a hnuteľný majetok Sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti alebo družstevného bytu

Oceňovanie nehnuteľností Predaj a prenájom - byty - domy - pozemky - - realitné poradenstvo, konzultácie Developerská činnosť

služby - realitná činnosť - agentúrna činnosť v oblasti kultúry a umenia - výroba, rozmnožovanie a nahrávanie zvukových a zvukovo-obrazových záznamov - reklamná činnosť a marketing - organizovanie kultúrnych produkcií, zábavy.

Realitná kancelária SD reality s ponukou bytov, pozemkov a domov z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Ponuka komplexných služieb spojených s predajom, kúpou a prevodom nehnuteľností.

mrkni s.r.o. je spoločnosť zaoberajúca sa realitnými službami. Poskytujú nájom nehnuteľností, ich predaj, oceňovanie a tiež ponúka právne poradenstvo. V prípade potreby zaistia aj finančné služby.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj vr. lízingu s výnimkou činností uvedených v príl. 1-3 zákona č. 455/1991. záložne sprostredkovanie obchodu a služieb vnútroštátne zasielateľstvo práca s autožeriavom ostatné finančné sprostredkovanie kontakt: Jiří Richter, Jiří Matuška