Rozsiahle služby, ako sú marketingové stratégie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultácie, výkonnostný marketing, budovanie obchodných stykov alebo kvalitná reklama sú základné prvky dôležité pre úspešné podnikanie vo všetkých sférach

Činnosť: - poradenské služby v oblasti systémov riadenia, zavádzania procesných modelov, posudzovania a vyhlasovania zhody výrobkov a expertné posudzovania.

Prevádzkujeme niekoľko významných online portálov s hlavným zameraním na ženy.

Služby: - SEO optimalizácia, konzultácia - PPC kampane.

Sme direct marketingová agentúra. Zaisťujeme aktívny telemarketing - predaj po telefóne - telesales, lead management, dojednávanie schôdzok, ankety, prieskumy. Prevádzkujeme pasívny telemarketing – infolinky, helpdesk. Poskytujeme kvalitné databázy firiem, osôb, domácností.

Kompletné služby v oblasti marketingových komunikácií: -tvorba komunikačnej stratégie -plánovanie a realizácia reklamných kampaní vrátane spracovania situačnej analýzy -meiálne plánovanie, nákup a monitoring -kreatívne a grafické riešenie reklamy -podlinkové aktivity a sales promotion -direct marketing -www prezentácia ...

Kompletný organizačný servis sa zameraním na incentívne a kongresové akcie a event manažment. Služby: -návrh a zabezpečenie vhodných priestorov -príprava reklamných a propagačných materiálov -mailing, registrácia -ozvučenie, osvetlenie, návrh scény -prekladateľský a tlmočnícky servis -zaistenie technického zázemia ...

Sme rýdzo česká telemarketingová spoločnosť a od roku 2000 pomáhame riešiť marketingové kampane našich klientov. Vďaka dlhodobo získavaným skúsenostiam nášho callcentra zaisťujeme maximálnu kvalitu a efektivitu služieb.

Služby - SEO optimalizácia, SEO analýza - PR články - copywriting - webdesign - PPC - preklad, kontrola a korektúra textov v anglickom jazyku.

Služby: -výroba webových aplikácií a databázových systémov -výroba www stránok -internetový marketing.

Činnosť: - marketingový konzultant - internetový marketing.

Služby: -v oblasti BOZP (bezpečnosť práce) -tvorba www stránok -správa stránok -SEO - optimalizácia stránok pre vyhľadávače -webhosting -grafické práce -grafické návrhy logotypov -bannery.

Zaoberáme sa tvorbou webových stránok, či už s redakčným systémom alebo bez neho. Ponúkame prevedenie SEO optimalizácie a grafických služieb od originálnej vizitky, cez katalógy až po plagáty.

Realizujeme webové stránky, e-shop, on-line objednávkové formuláre, microsite, blog, seo optimalizácia. O webové stránky sa stará náš redakčný systém CMS Bakery, ktorý podporuje SEO, viacjazyčné webové stránky, fotogalérie, súbory na stiahnutie a pod. a je možné ho kedykoľvek vrozšíriť o nové funkcie pre potreby Vašej webovej stránky. ponúkame ...

Služby - webdesign - tvorba webových stránok - grafické návrhy - marketing - copywriting.

Služby: - SEO optimalizácia - marketingové služby.

GfK Czech je v Českej republike popredným poskytovateľom komplexných služieb v oblasti výskumu trhu, marketingových analýz, vrátane konzultačného a poradenského servisu pre zákazníkov z oblasti priemyslu, obchodu, médií a pre poskytovateľov služieb zo súkromného i verejného sektora.

Naša činnosť v oblastiach: - elektrotechnika - žeriavy a kladkostroje - internetový marketing.

Reklamná agentúra. Služby: -grafické štúdio -internetové aplikácie -veľkoplošná tlač, plagáty, fotografie, výstavné panely, plnofarebné samolepky, samolepka, fotografické samolepky na vozidlá, autá, auto, mapy, reprodukcie, billboardy, autobusy, ďalšie reklamné plochy, plocha, bannery, plachty -rezaná ...

Služby: - tvorba webových stánok, aplikácií - grafické služby - výroba reklamy - marketingové služby.

Reklamná agentúra: - kampane na kľúč. Marketingové služby: - prieskumy trhu - analýzy konkurencie - produktový, direct, virálny, a mobilný marketing - marketingové poradenstvo. Prenájom: - billboardy - plochy pre reklamu. Veľkoplošná tlač. Rezaná grafika.

Činnosť: - PR služby - marketingová komunikácia - krízový manažment

Služby: -budovanie, vývoj a stratégie značiek -obalový dizajn -predtlačová príprava a print management -podpora predaja

Firma ponúka public relations, firemné publikácie a klientske magazíny a prezentácie.