S propagáciou vášho tovaru alebo služieb vám pomôžu reklamné agentúry, ktoré zabezpečia efektívnu reklamu prostredníctvom masmédií, sociálnych sietí, pomocou PR článkov a odkazov, reklamných letákov, bannerov či prostredníctvom televízneho vysielania.

Vonkajšia reklama s možnosťou umiestnenia na akejkoľvek stanici v SR, poprípade do vlakových súprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámčeky vo vlakoch -železničné mosty -reklama na plášti železničných vozňových jednotiek -billboardy -bigboardy.

Reklamná agentúra: - Grafické štúdio - webdesign - fotografovanie - polepy - svetelná reklama - reklamné predmety - prezentačné systémy - tlač - poradenstvo v oblasti IT, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Plagáty, Postery: -klasické pre výlep, CLV do vitrín, do klip-rámov Billboardy, Bigboardy: -papierové, PVC banner alebo sieťovina, textil PVC fólie, samolepky: -polepy výloh, pultov, regálov, podlahová grafika, steny marketov, polepy áut a kamiónov Textil: -vlajky, bannery, paletové omotávky PVC tabuľa s UV potlačou: -ľubovoľný formát a ...

-Prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií a úprava a rozvod vody -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava ...

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Masérske, rekondičné a regeneračné služby Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti telesnej výchovy a športu -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, ...

Grafika - reklama - web - tlač. Grafické, reklamné práce, výroba. Tvorba internetových stránok, e-shopy, CMS. Zaistenie tlače propagačných materiálov.

-Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Reklamná činnosť (mimo činnosti uvedenej v prílohách I-III zák.č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní)

Reklamná agentúra: - polepy áut - výroba reklamných (svetelných) cedulí - letáky, vizitky - maľby na fasády - internetové stránky - reklamné plachty.

Grafické a DTP štúdio. Malonákladová digitálna tlač. Výroba rozhlasových spotov. Reklamná činnosť, médiá, produkcia. Reklamná výroba. Organizovanie spoločenských a kultúrnych podujatí.

Výroba reklamy: - komplexné reklamné služby - polepy dopravných prostriedkov - plachty, reklamné cedule a stojany - informačné a orientačné systémy - veľkoplošná tlač - ceduľky fotolumini. únikové východy, bezpečnostné značky - vizitky, letáky

Výroba a inštalácia samostatne stojacich slnečných hodín pre námestie, relaxačné zóny, záhrady a parky. Výroba a predaj výukových slnečných hodín pre školské potreby. Dokončovacie stavebné práce. Poradenská činnosť v reklame. Reklamné kampane. Prenájom a realizácia reklamných plôch.

Externý marketing a marketingové poradenstvo: - texty a grafika - návrhy, logo - slogany a články - prezentácie a newslettre - reklamné kampane

Grafické návrhy propagačných materiálov, plagátov, prospektov a obalov. Sadzba novín, časopisov, katalógov, kníh, kalendárov a diárov.

Modelingová a produkčná agentúra STYL - módne prehliadky - fotomodeling - tlačové konferencie - prezentačné a firemné akcie.

Hostesingová a modelingová agentúra - zaistenie modeliek a hostesiek - produkčné služby.

Reklamná činnosť, služby v oblasti reklamy a podpory predaja. Tvorba corporate identity, reklamnú činnosť, grafický dizajn, návrhy a výstavba veľtržných expozícií a gastronómie.

Reklamné a grafické štúdio. Reklamné služby. Grafické služby Výroba, tlač: - vizitky, letáky - plachty, ceduľa - polepy automobilov - rezaná reklama - fotoluminiscenčné značenie - tričká.

OK Design s.r.o. z Olomouca sa špecializuje na komplexné reklamné služby, ale aj napriek tomu zdôrazňujeme OK Design .... nielen reklama. Od roku 1991 pomáhame firmám s podporou predaja vo forme atypickej aj zákazkovej výroby: - svetelné reklamy - LED svetelná reklama - reklamných stojanov a stojančekov - reklamných bannerov - návrhy ...

Kopírovanie a reklama: - kopírovacie služby, tlač - reklamné služby - výroba pečiatok, laserové gravírovanie, potlač tričiek.

Reklamná agentúra. Tlačová produkcia: -firemné profily, katalógy, vizitky, listové papiere a obálky. Grafické návrhy: -obalový dizajn -billboardy.

Predaj: - kancelárske papiere - kreatívne papiere - baliace papiere. Veľkoobchod: - grafické papiere a kartóny. Reklamná činnosť. Marketing. Kopírovacie služby.

Grafické štúdio. Ofsetová tlačiareň. Reklama.