S propagáciou vášho tovaru alebo služieb vám pomôžu reklamné agentúry, ktoré zabezpečia efektívnu reklamu prostredníctvom masmédií, sociálnych sietí, pomocou PR článkov a odkazov, reklamných letákov, bannerov či prostredníctvom televízneho vysielania.

služby: - zabezpečenie prostredie a zázemie pre natáčanie filmu, reklamného spotu alebo fotografovanie - prenájom párty stanov, svetiel, kúrenie, klimatizáciou, stolov, lavičiek či dodávok.

Spoločnosť Zaoberá sa reklamou pre slovenské potravinárske výrobcov, propagáciou a popularizáciou českej gastronómie okrem iného aj formou zabezpečovaní "Dní českej kuchyne" v rámci oficiálnej propagácie Českej republiky po celom svete.

návrhy - logotypy grafické studionávrhy - tlačoviny - propagačné materiály Návrhy a tvorba - www stránky - webdesign

Špecializujeme sa na vytváranie marketingových a komunikačných stratégií a realizáciu projektov vo farmácii a zdravotníctve.

Ponúkame: - digitálne marketingové kampane. - riešenie pre správu a vývoj internetových aplikácií

Reklamná agentúra, výroba, predaj: - reklamné predmety - reklamný textil

služby: - reklamná agentúra - marketing - vytvárame stratégie, kreatívne riešenie, komunikačné kampane a mediálne plány - kompletný servis správy sociálnych sietí - kampane

činnosť: - prevádzka pohyblivé reklamné panely

SEO agentúra - poskytovanie reklamných služieb

Reklamná agentúra - ponúkame kompletné reklamné služby všetkým typom klientov.

Informačná agentúra: - spravodajský servis pre médiá - informačné náplň pre internet, teletext a mobilných operátorov - monitoring médií. Tvorba a správa: - webovej prezentácie. Webhosting.

Reklamná agentúra Ponúkame DTP služby a tlač vizitiek, formulárov a katalógov.

Reklamná agentúra. Full service: - prezentácia firmy a ich výrobkov - výstavy a veľtrhy - prieskumy trhu - organizovanie tlačových konferencií, banketov či osláv firemných výročí - príprava reklamných kampaní - nájdenie a vytvorenie základnej filozofie podpory predaja - naplánovanie reklamných aktivít a optimalizácia výdavkov na ...

Poskytovateľ vonkajších reklamných nosičov.

Všetky PR služby: - copywriting - monitoring médií - komunikácia s novinářipříprava textov k mediálnej komunikácii - tvorba a aktualizácie medialistu, presskitu - organizáciu stretnutí s médiami - internú a externú komunikáciu.

služby: - reklamná agentúra - výroba tlačovín - produktové stojany - PVC bannery - vlajky, billboardy.

služby: - medzinárodná booking umelcov - booking slovenských umelcov - organizácia súkromných, verejných podujatí.

Marketingová a produkčná agentúra - organizovanie športových podujatí, turnajov a závodov, koncertov, turné a festivalov - reklamná a propagačná činnosť.