Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Prenájom, inštalácia, servis - stolný futbal.

Pohrebníctva. Kompletné pohrebné služba: non-stop zvoz zosnulých -květinové dary -tlač parte -kremace -pohřeb do zeme -rakve, rakva -kopání hrobov.

Pohrebný ústav PEGAS CZ s.r.o. poskytuje kompletné pohrebné a cintorínske služby v rámci hlavného mesta Prahy a okolia. Ponúkame rad variantov smútočných rozlúčka aj pohreby bez obradu. Sme pripravení Vám pomôcť v ťažkých chvíľach pri úmrtí Vášho blízkeho. Služby nášho pohrebného ústavu: - NON-STOP prevoz zosnulých - pohreb s obradom - ...

činnosť: - maľovanie na tvár, trblietavé tetovanie.

služby: - dlhodobý prenájom skladových priestorov - správa a údržba nehnuteľností

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - karnevalové kostýmy, masky - škrabošky - parochne, fúzy, farby na tvár - párty doplnky.

služby - animátor pre detské oslavy - Klaun Mireček.

Kúzelník, komik: - mikromagie - one man show.

Svadobné salón. Požičovňa, požičiavanie: -svadobné šaty -pánské obleky -šaty pre družičky -potravinové. Sprostredkovanie, predaj: -svadobné oznámenia -snubní prstene.

AB PARTY TENT spol. s r.o. prenajíma párty stany s príslušenstvom, haly a mobilné sklady. Medzi príslušenstvo môžeme zaradiť podlahy, koberce, stoličky, stoly, pódia, osvetlenia aj ozvučenie (mixážne pulty). Ďalej k príslušenstvo patrí plážové ležadlá, vešiaky na šaty, koše na odpadky, pivné sady alebo slnečníky. Pre klientov, ktorí chcú mať ...

Spoločnosť Technická správa mesta Loun s.r.o. vykonáva údržbu a opravy komunikácií, údržbu verejnej zelene, verejného osvetlenia, ďalej má na starosti správu cintorínov, prevádzkuje rekultivačné skládku a parkovisko pre nákladné aj osobné vozidlá. Stredisko čistenia a údržby zaisťuje najmä blokové čistenie miestnych komunikácií, zimnú údržbu ...

Svadobné štúdio. Požičovňa, predaj: - svadobných šiat - spoločenské šaty, koktejlky - detské šatôčky. predaj: - spodná bielizeň - topánky.

Svadobné salón JAS je spoločnosť so svadobným a spoločenským oblečením. V tomto opavskom salóne nájdete originálne vlastné kolekcie ako spoločenských a svadobných šiat dovážaných z Paríža vždy po jednom kúsku. Ponúkame: -svadobné šaty - predaj i prenájom - svadobné obuv -společenské šaty -Detská kolekciu -potravinové pre mužov - ...

Požičovňa: - svadobné a spoločenské šaty - šaty pre družičky - doplnky.

služby: - požičovňa svadobných aj spoločenských šiat - zabezpečovanie svadobných oznámení a doplnkov

služby: - realizácia zábavné a kultúrne podujatia na kľúč Požičovňa, prenájom: - zábavné atrakcie - skákacie hrady - silomery - nafukovacie šmykľavky .... atď.

Svadobná agentúra. Organizovanie svadieb, eventov.