Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

služby: - zákazkové krajčírstvo - opravy a úpravy odevov - opravy a šitie kostýmov Požičovňa detských karnevalových kostýmov.

služby: - ozvučenie - osvetlenie - produkcia - catering

Národná kolotočová spoločnosť Schulz®. Prenájom: - zábavné atrakcie: - horská dráha - retiazkový kolotoč - veľké labute - autodróm - skákacie hrady.

Čarovná Svadba, svadobná agentúra Organizujeme svadby prevažne v Brne a okolí. Pomôžeme Vám s dekorovaním svadobného obradu aj hostiny, koordináciou svadobného dňa a náročným párom zaistíme svadbu na kľúč. Prevádzkujeme aj vlastnú požičovňu a e-shop so svadobnými dekoráciami. Dohodnite si informačnú schôdzku úplne zadarmo v našej kancelárii.

Služby: - stráženie detí - miniškôlka

Svadobná a cateringová agentúra.

Drobné elektroinštalačné práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytok. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinštalatérske práce.

MOTOKOLOBEŽKA XCOOL Outdoor XCOOL hračky Lietajúce ryby Balónové dekorácie. Heliové balóniky.

Detská kaviareň - nefajčiarska a bezbariérová prevádzka - WIFI pripojenie - prebaľovací pult - trampolína - hojdačka - detské stoličky - stráženie detí - narodeninové oslavy na mieru.

E-shop: - svadobné dekorácie - papierové slamky, vrecká - papierový riad - párty dekorácie - stuhy, nálepky, zošity

Stráženie detí. Detský kútik. Strážime deti od jedného roka do desiatich rokov. Možnosť stráženia detí 8 hodín denne po dobu jedného mesiaca Nočné stráženie

Svadobná agentúra - kompletná realizácia svadieb a oslávpredaj, maloobchod a požičiavanie svadobné dekorácie, výzdoba a doplnky. E-shop, svadobné dekorácie, výzdoba a doplnky.

Herne pre deti, prímestské tábory, stráženie detí, organizovanie detských osláv.

Prenájom techniky, montáž, demontáž - pódia - schodíky - zásteny.

Stráženie detí, výpomoc v domácnosti. Sadové a parkové úpravy, záhradné práce.

Služby: -pohrebné, cintorínske, kremačné a pietne.

Komplexné služby v oblasti zastrešenia priestoru proti dažďu, snehu, slnku a vetru. Vývoj, výroba a kompletná realizácia najkvalitnejších systémov zastrešenia a doplnkového vybavenia. Montované haly, nožnicové stany, párty stany...

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

Dedinka – pomoc rodinám -služba stráženia detí v Brne a okolí v domácom prostredí. Jednorazové stráženie detí v domácom prostredí dieťaťa, dlhodobé stráženie detí v domácom prostredí dieťaťa, sprievod alebo vyzdvihovanie detí zo školy, škôlky, krúžkov. Doučovanie učiva základnej školy v domácom prostredí. Možnosť komunikácie v cudzom jazyku. ...

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Miniškôlka. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.