Spoločenské služby sú zamerané na človeka, a preto zahŕňajú svadobné služby, pohrebné služby, stráženie detí a organizáciu zábavných podujatí. V prípade svadieb navštívte svadobné štúdio, kde vám pomôžu s výberom šiat, prstienkov, dekorácií a podobne.

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Miniškôlka. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.

Jasličky Betynka, zariadenie rodinného typu s celoročnou prevádzkou. Poskytuje celodennú starostlivosť a občasné stráženie detí od narodenia do 5 rokov veku, vrátane individuálnej komplexnej ošetrovateľskej starostlivosti o choré dieťa v domácom prostredí.

Služby: -stráženie detí -škôlka -jasle pre deti od 6 mesiacov. -doučovanie. Súkromná škôlka a jasle Brno ponúka profesionálne stráženie a doučovanie detí pre Brno a okolie. Súkromná škôlka Baránok vytvára podnetné miesto pre rozvoj Vášho dieťaťa, kde sa dieťa cíti spokojne. Profesionálne stráženie detí v meste Brne a okolí. Ponúkame ...

Stráženie detí Na súkromné stráženie detí Vám zoženieme spoľahlivú opatrovateľku. Všetky naše pestúnky majú skúsenosti so strážením detí.

Komplexné služby v oblasti pohrebníctva. Zaistenie pohrebov, kremácií a prevozov všetkého druhu. Pohreby do zeme z kostola i domu. Kremačná rozlúčka v krematóriu i kostole. Široký výber rakví a uren. Zariadime kňaza, hudbu, kvetinovú výzdobu - vence, kytice.

Agentúra na stráženie detí. Stráženie detí vo Vašej domácnosti Stráženie v rámci malého detského kolektívu Stráženie v pravidelnom režime aj príležitostne Stráženie cez deň aj v noci Stráženie chorých detí Stráženie detí v cudzojazyčných rodinách Doučovanie v rozsahu učiva ZŠ a školská príprava Sprievod na mimoškolské aktivity (záujmové ...

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat TRENDY. Zákazkové šitie - modely - svadobné a spoločenské šaty Predaj - modely - svadobné a spoločenské šaty Požičovňa - netradičné svadobné a spoločenské šaty - doplnky

Kozmetické služby Kaderníctvo Kryolipolíza Liposukcia Masáže Predlžovanie rias Lymfodrenáž Bio kozmetika Požičovňa spoločenských a svadobných šiat. Bielenie zubov -žiarivo biely úsmev za pomoci intenzívneho modrého studeného svetla, v kombinácii s bieliacim gélom.

Detský klub "Medlánci" ROSNIČKA - stráženie detí od dvoch rokov s pravidelným každodenným programom a pobytom vonku na ulici KYTNEROVA 19a, Brno - Medlánky

Stráženie detí vo veku 1 až 4 rokov. Mini škôlka. Stráženie detí v príjemnom prostredí rodinného domu so záhradou.

Agentúra ProVás - služby pre rodinu a domácnosť Upratovanie firiem Výpomoc v domácnosti - stráženie detí Doučovanie Pomoc seniorom.

Miniškôlka Krtko, stráženie detí. Nárazové stráženie.

Rauty Brno Cateringové služby Rauty Brno. Požičovňa, prenájom párty stany, pivné súpravy, záhradný gril, riad, príbory, misy, chladiace sety, dekorácie...

Materská škola Creative Kids s výučbou angličtiny. Moderné a profesionálne centrum pre predškolskú výchovu. Pre deti je pripravené kvalitné pedagogické a cielene pozitívne zázemie. Možnosť výberu dňa dochádzky do škôlky, individuálny prístup. Denné stráženie - na prianie zaistíme stráženie dieťaťa mimo otváraciu dobu škôlky, vrátane víkendu aj ...

Opatrovateľka Brno Miniškôlka, stráženie detí. Stráženie u Vás doma (opatrovateľka s vlastnou dopravou) Stráženie u nás v našom centre (máme vlastné deti, je tu záhrada, pieskovisko, hojdačka…) Miniškôlka s pravidelným programom (kliknite pre viac informácií) Prevoz a sprievod detí (zo školy, do školy, krúžky). Ďalšie činnosti - maľovanie ...

Stráženie detí: - krátkodobo aj dlhodobo - individuálne aj skupinovo - u nás aj u Vás doma prostredníctvom pestúnok. Upratovanie domácností prostredníctvom overených a vyškolených pracovníčok.

Svadobný salón Krissbey ORANŽOVÝ SALÓN. Služby, prenájom: -svadobné šaty -šaty do tanečných -spoločenské šaty -pánske obleky -svadobné oznámenia -snubné prstene -pre družičky a chlapcov -svadobné doplnky -ozdoby na autá. Predajňa: -vedľa CAFÉ 99.

Svadba dekor. Internetový predaj, e-shop, požičovňa: -darčekové krabičky -darčeky pre slávnostné chvíle -svadobné autodekorácie -doplnky pre nevesty a družičky, svadobné oslavy -figúrky na tortu -menovky na svadobnú tabuľu -kamienky a korálky.

Služby. -stráženie detí dlhodobé, jednorazové, nárazové (najčastejšie pri návšteve rodičov divadla, kina, spoločenské akcie....) - cez letné prázdniny -na svadbách -dovolenka s pestúnkou -sprievody detí zo škôl a krúžkov -pravidelnému zákazníkovi garancia stráženia detí stálou opatrovateľkou.

Organizujeme detské večierky v rámci osláv sviatkov a narodenín.

Krátkodobé stráženie detí od 1, 5 roka. Detský kútik. Dotačné analýzy pre projektové námety, spracovanie žiadostí o dotácie do Operačných programov z Európskej Únie, zabezpečovanie administrácie podporených projektov, realizácia výberových konaní.

Poskytovanie individuálnej starostlivosti a záujmových činností deťom od 3 do 7 rokov. Ponuka stráženia detí. K dispozícii sú krúžky angličtiny, keramiky, tanca, plávanie či logopédia.

Pretekársky simulátor, letecký simulátor, prenájom.

Predaj a prenájom, výroba párty stanov. Párty stany.