Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Dušan Markl poskytuje stavebné práce. Vykonávame lepenkové strechy, fasádne systémy, murárske a obkladačské práce a mnoho ďalšieho. Máme vyše dvadsať rokov skúseností a mnoho realizovaných projektov. Ponúkame spoľahlivosť, rýchlosť a kvalitné materiály za férové ceny. Vždy sa maximálne prispôsobíme požiadavkám zákazníka. Stavebné práce: - ...

Upratovanie firiem, bytov, domov. Čistenie kobercov a čalúnenie.

Upratovacia služba: - jednorazové upratovanie - pravidelné denné upratovanie - umývanie okien a nákladov - strojové čistenie podláh, čistenie kobercov - renovácia podláh. Pranie, žehlenie, mandľovanie bielizne. Chemické čistenie odevov.

Firma Bava servis s.r.o. poskytuje v regióne Opava komplexné služby spojené so správou nehnuteľností - upratovací servis pre firmy, stráženie objektov a tiež poskytuje špeciálne ochranné deratizácia, dezinsekcia, dezinfekcia. Staráme sa komplexne o dozor nad nehnuteľnosti, firemného objektu. Sme členovia Združenia pracovníkov dezinfekcia, ...

Naša upratovacia firma poskytuje profesionálne upratovanie domov, bytov, kancelárií, bytových aj nebytových priestorov. Zariadime služby hodinového manžela aj stráženie detí. Pôsobíme v Olomouci, Prostějove a Přerove. Predávame aj darčekové poukazy na upratovanie, služby hodinového manžela alebo stráženie detí.

Spoločnosť Balajka Miroslav je firma z odboru maliarstva a natieračstva, ktorá vykonáva v okrese Zlín maliarske a natieračské práce - izbové maľby, nátery fasády, striech, podlahy, nábytku a pod. Mimo to vykonáva montáže sadrokartónu a stropných podhľadov - práce súvisiace s prestavbou a rekonštrukciou bytových jadier a kúpeľní. Vykonávame aj ...

Upratovacie služby - upratovanie domácností a kancelárií - upratovanie bytových domov - čistenie kobercov a čalúnenie, umývanie okien.

služby: - upratovanie priemyselných objektov, kancelárií - upratovanie, dezinfekcia zdravotníckych zariadení - trvalé komplexné upratovanie nemocníc, zdravotníckych zariadení, škôl, domovov dôchodcov, bánk, bytov, kúpeľných zariadení - upratovanie silne znečistených priestorov (autoservisy, výrobné haly) - čistenie kobercov, sedacích ...

deratizácia: - dezinsekcia - dezinfekcia - lepenie hrotového systému proti holubom. Upratovanie menších pôd a balkónov od holubieho trusu: - vypratanie bytov, pivníc.

Upratovacia firma. -úklid novostavieb, upratovanie po maliaroch -denné upratovanie -jednorázový upratovanie-generálne upratovanie.