Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Služby: -upratovacia firma (čistenie kobercov, čalúnenie extrakórom) -čistenie kobercov v organizáciách -čistenie čalúnenie osobných automobilov -umývanie, drhnutie, leštenie tvrdých povrchov podláh -brúsenie parkiet -čistenie, montáž a opravy: -zvislé a horizontálne žalúzie. Zmluvné upratovanie. Prenájom, požičovňa: -upratovacie stroje ...

Upratovacie služby: - priemyselné i komerčné budovy - čistenie kobercov a čalúnenia - čistenie vzduchotechniky, filtrov a kalolisov ČOV - upratovanie po remeselníkoch - umývanie okien, výkladov, výkladov - odstraňovanie graffiti.

Upratovacie práce: - upratovanie firiem, rodinných domov, bytov, domácností.

práca: - upratovacie - zemné - kanalizačné - sadrokartonárske - inštalatérske - topenášké. služby: - strihanie psov - skracovanie pazúrikov. pobočka: - Letovice - Meziříčko 57, 679 61.

Práca, služby: - maliarske - upratovacie

J&H facility group s.r.o. sa zameriava na čistenie sedačiek, kobercov, umývanie okien, čistenie interiérov vozidiel a upratovanie domácností aj firiem.

Kompletné upratovacie služby firmám aj domácnostiam (Litoměřice, Lovosice a okolie). Upratovanie: - priemyselné priestory - spoločné priestory panelových domov - kancelárie - rodinné domy - byty. Čistenie: - koberce - sedacie súpravy - autá - čalúnenie v autobusoch - umývanie okien. Poisťovacie služby.

Potrebujete upratať byt či kanceláriu raz týždenne? Alebo len jeden veľký upratovanie? Čokoľvek budete potrebovať, Magnolia sa prispôsobí presne Vašim potrebám. Naším cieľom je poskytovať najvyšší štandard upratovacích služieb kancelárií aj bytov v Prahe. Naši zruční, profesionálne a dôveryhodní zamestnanci, ktorí pracujú rýchlo a efektívne, vám ...

Ponuka upratovacích služieb. Sme spoľahlivá a flexibilná firma so skúsenosťami ako v SR tak v zahraničí. Spoľahlivosť, ústretovosť, ochota a profesionalita je pre nás samozrejmosťou.

Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Práčovňa, čistiareň. Služby: - pranie - žehlenie - mandľovanie - opravy bielizne - chemické čistenie odevov - čistenie kobercov ( aj záťažových) - upratovacie práce - kulmovanie zavinovačiek - 24 hodinový košeľový servis - samoobslužná práčovňa.

Opravíme vysávače, práčky, umývačky, nainštalujeme kamerový systém, opravíme počítačovú techniku, ale aj vyčistíme sedačku či koberce. Zoznam nami poskytovaných služieb je veľmi rozmanitý. Vykonávame opravy domácich spotrebičov, inštaláciu a servis kamerových, satelitných a anténnych systémov, servis a inštaláciu elektrorozvodov a rozvádzačov i ...

služby: - tlač - polygrafické služby - účtovníctvo - upratovacie služby

Našim zameraním sú čistiace a upratovacie služby v meste Znojme a okolie. Vykonávame čistenie kobercov, sedacích súprav, kresiel, stoličiek a ďalšieho čalúneného nábytku. Prevádzkujeme tiež požičovňu čistiacich strojov. Internetový obchod, e-shop: -Drevené dámske, pánske hodinky.