Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Požičovňa - čistiace stroje, čistenie a upratovanie, domácnosti, kancelárske priestory. Čistenie - čalúnený nábytok, čistenie koberca.

Činnosť: - recepčné služby - bezpečnostné služby, stráženie - upratovacie služby - revízia a opravy plynových a elektrických zariadení Sídlo spoločnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Maliarske práce Upratovacie práce Čistenie - koberec Kompletná stavebná činnosť Murárske práce.

Upratovacie práce - stieranie podláh - stieranie prachu - vynášanie odpadkov - vysávanie - umývanie okien a výkladných skríň - leštenie podlahových krytín.

Služby: - fyzická ostraha objektov - detektívna činnosť - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy

Služby: - upratovanie domácností - pranie, žehlenie bielizne

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - demolácia - zemné a výkopové práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - upratovacie práce - maliarske práce. Predaj stavebného materiálu.

Upratovacie práce. Čistenie kobercov a čalúneného nábytku.

Upratovacia spoločnosť: -upratovanie bytových domov -upratovanie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií -upratovanie domácností -umývanie okien, okná a výlohy -čistenie kobercov, koberce a čalúnený nábytok -upratovanie po rekonštrukcii, pred kolaudáciou -upratovanie snehu/kosenie trávy.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.

Ostraha majetku a osôb Bezpečnostné služby, upratovacie služby. Denné a jednorazové upratovanie objektov, budov, úradov, inštitúcií a hotelov. Denné upratovanie s dezinfekciou nemocníc, polikliník, kúpeľných zariadení, liečebných ústavov a domov s opatrovateľskou službou. Priemyselné upratovanie a technologické čistenie výrobných a ...

Správa a údržba nehnuteľností Dokončovacie stavebné práce Sťahovacie služby Upratovanie komerčných sektorov Domácnosť a rodina Služby pre rodinu a domácnosť Hodinová manželka-gazdiná Hodinový manžel- drobná údržba Stráženie detí-au-pauir Stráženie a venčenie maznáčikov Služby pre zdravotníctvo

PORIADOK ROBÍ PRIATEĽOV Služby, servis, upratovacie, čistiace práce, strojné čistenie: -koberce, čalúnený nábytok, podlahy (PVC, teracco, mramor, marmoleum) -umývanie okien, výkladov (aj vo výškach). Upratovanie dodávateľské: -kancelárie, sklady, nájomné domy, výrobné priestory. Predaj, pokladanie (pokládka): -koberce, PVC ...

Realitná činnosť, predaj realít. Správa - nehnuteľnosti. Upratovacie a vypratovacie služby, umývanie okna. Čistenie koberca.

Natieračské práce - odmastenie podkladu - kompletné či čiastočné odstránenie starých náterov - jeden až dva základné aj vrchné nátery, podľa potrieb - nátery oceľových konštrukcií - napustenie dreva penetráciou alebo iným vhodným materiálom nátery - drevo, zarubne, radiátory, zabradlia, strechy, fasády Maliarske prácemaľovanie - izby - ...

Maliarstvo, natieračstvo Brno. Upratovacie práce -po maľovaní -zaisťujeme predvianočné upratovanie -upratovanie celoročne -umývanie okien -umývanie výkladných skríň, vitrín -umývanie podláh -upratovanie kancelárií -vysávanie a tepovanie sedačiek a kobercov.

Natieračské práce Maľovanie - kancelárie - byty - internáty - úrady - rodinné domy Upratovacie služby Podlahárske práce Murárske práce.

Agentúra ProVás - služby pre rodinu a domácnosť Upratovanie firiem Výpomoc v domácnosti - stráženie detí Doučovanie Pomoc seniorom.

Čistenie- koberce, čalúnený nábytok sedacie súpravy, matrace, stoličky. Požičovňa strojov na čistenie kobercov. Ku každému dostanete prostriedky zadarmo a videonávod na obsluhu aj samotnému čisteniu. Požičanie je možné na deň aj na víkend. Navyše, zadarmo telefonická podpora profesionála z odboru, ktorý vám poradí s každým dotazom. Na všetkých ...

Bezpečnostná agentúra. Event security Šport security Fyzická ostrava osôb a majetku Ostraha budov a objektov Požiarna ochrana Vymáhanie pohľadávok Upratovacie práce Požiarna ochrana a ďalšie.

Upratovacie práce: - umývanie okien a nákladov. Upratovanie a výškové práce pomocou horolezeckej techniky a plošiny.

Predaj, prenájom a výmena nehnuteľností. Či už sa jedná o luxusný apartmán, byt, dom, záhradu, alebo aj stavebný pozemok, sklad, historický objekt, komerčný objekt, poľnohospodársku usadlosť, nájomný dom a iné, sme schopní sa postarať o predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.