Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Realitná činnosť: -sprostredkovateľská činnosť -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností -sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu bytov a nebytových priestorov.

Predaj -b ambusové oblečenie pre deti aj dospelých. Hebké, príjemné, vhodné aj pre atopikov, antibakteriálne a tepelne stabilné. Látkové plienky pre deti.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Dodávame: čistiace prípravky bio-chem. Čistenie: -priemyselné čistenie -odmasťovanie dielov a súčastí -umývacie stoly bio-circle. Čistiace a odmasťovacie prostriedky bio-chem nahrádzajú rozpúšťadlá a znižujú emisie VOC.

zákazkové šitie dámskych odevov s možnosťou nákupu látok.

Upratovanie Mikulášek. Upratovanie autosalónov, obchodných domov, objektov.

Služby: -všetky maliarske a natieračské práce -striekané tapety VARIOPAINT -sťahovanie nábytku a pomaliarske upratovanie -bežné upratovanie v domácnosti -generálne upratovanie, umývanie okien. Remeslo: - maliar -natierač.

Predajňa podlahových krytín. Čistenie kobercov, sedačiek.

Výroba, kompletné vybavenie, dodávka: -interiéry (kancelárie, hotely, byty): -nábytok vrátane atypov -obklady stien -kancelársky nábytok podľa vlastného výberu vrátane čalúnenia -kancelárske, rokovacie stoličky, kreslá, sedacie súpravy -koberce, parkety, žalúzie, záclony, závesy, rolety (vnútorné aj vonkajšie). Podlahárske ...

Služby: -umývanie okien a nákladov v Brne a jeho okolí, ako vo firmách, tak aj v domácnostiach -čistenie žalúzií. Na trhu sme od roku 1995, pracujeme rýchlo, kvalitne a pritom ohľaduplne, tak aby nedošlo k poškodeniu majetku a vybaveniu našich zákazníkov. Vykonávame umývanie ako bežne znečistených okien a výkladov, tak aj umývanie okien po ...

Upratovacie práce. Pravidelné upratovanie: -kancelárie, domácnosti, zdravotnícke zariadenia (upratovanie spojené s dezinfekciou). Jednorazové upratovanie: -umývanie okien, nákladov, upratovanie po maliaroch.

Upratovacie, maliarske, drobné stavebné, výškové práce, sťahovanie, servis a montáž plastových okien - nátery a zatepľovanie fasád.

Služby: -ostraha osôb a majetku -správa a údržba nehnuteľností -upratovacie služby -v oblasti administratívy, recepčné služby.

Vykonávame upratovacie práce pre firmy vrátane umývania okien.

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Kompletné inštalatérske práce. Urobíme Vám všetko, čo sa týka vody, kúrenia, plynu. Ponúkame Vám potrebné služby pre Váš dom - elektrikárske, murárske, sadrokartonárske, obkladačské, maliarske aj upratovacie práce. Používame kvalitné výrobky od renomovaných značiek.

Vypratanie pivnice, pôdy Deratizácia - dezinfekcia - dezinsekcia.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žalúzie. Údržba a správa - nehnuteľnosti. Nákup, predaj - upratovacia chémia a technika. Upratovacie práce.

Prenájom: - čistiace stroje. Upratovanie: - domácností, byty - firmy, kancelárie - okná. Čistenie: - koberce, čalúnenie.

prerušenie: od: 12.7.2013 Údržba nehnuteľností Umývanie okien Čistenie - čalúnenie Čistenie - koberce.

Stavebná firma, činnosť: -dodávka, opravy (aj havarijné), čistenie domových kanalizácií, kontrola kanalizácie kamerovým systémom -inštalácia voda, kúrenie, havária nonstop 774 328 798 -opravy, revízia komínov -zemné, demolačné a upratovacie práce vrátane likvidácie odpadov a stavebnej sutiny -kompletné stavebné práce -drevostavby na kľúč, ...

Upratovacie práce Montáž - zatepľovacie systémy. Predaj - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Murárske práce.