Nemáte čas na upratovanie? Využite upratovacie služby ako umývanie okien, schodísk a zrkadiel, čistenie kobercov, podláh, sedačiek, utieranie prachu, žehlenie, umývanie riadu, generálne upratovanie kúpeľne a kuchyne, dezinfekciu a impregnáciu povrchov.

Služby: - upratovacie - upratovanie domácností, kancelárií - hotelový servis, upratovanie hotelov.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - údržba zelene - upratovacie služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osôb - pult centrálnej ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostno-technické služby.

Služby: - ekologické poradenstvo - odpadové hospodárstvo

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie technických služieb -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Lakovnícke a natieračské práce Maliarske práce Stolárske práce Upratovacie služby Výškové práce Drobné stavebné práce.

Maliarske, natieračské a lakovnícke práce. Upratovacie práce - pravidelné upratovanie domov aj kancelárií - umývanie okien. Montáž tepelnej izolácie.

Služby: - upratovacie - upratovanie domácností, kancelárskych priestorov - umývanie okien - upratovanie spoločných priestorov domov.

Upratovacie služby - upratovanie kancelárií, obchodných priestorov a priemyselných podnikov - zimná údržba, upratovanie snehu - údržba trávnatých plôch.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - upratovacie služby.

Antik bazár - starožitný nábytok - obrazy, grafika, sklo, porcelán. Upratovacie služby - upratovanie kancelárií i domácností - umývanie okien.

Na upratovacom portáli Vyluxuj nájdete pani na upratovanie a pánov na upratovanie, ktorí Vám zaistia upratovanie domácnosti, upratovanie bytu, upratovanie domu, upratovanie, generálne upratovanie, žehlenie, umývanie okien, kosenie trávy.

Desinsekcia, dezinfekcia, deratizácia - DDD. Služby v oblasti dezinsekcie, dezinfekcie. Firma sa špecializuje najmä na odbor zdravotníctva – operačné sály, infekčné prostredie, infekčné izby. Ďalej sú služby poskytované pre školy, školské a závodné jedálne, iné stravovacie zariadenia, byty. Desinsekčné a dezinfekčné služby najvyššej úrovne - ...

Naša spoločnosť A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. sa špecializuje predovšetkým na komplexné upratovacie služby, pravidelné a jednorazové upratovanie. Naša firma sídli na Prahe 5, našu pobočku nájdete v Brne. Môžeme vám ponúknuť široký sortiment služieb. Vykonávame: - pravidelné upratovanie kancelárií, domov, nemocníc a zdravotníckych ...

Činnosť: - upratovacie služby - upratovanie domácností, komerčných a kancelárskych priestorov

Upratovacie služby - upratovanie domov aj kancelárií - umývanie okien - čistenie kobercov.

Služby: - ekologická upratovacia firma - pravidelné upratovanie kancelárií - upratovanie spoločných domových priestorov - upratovanie garážových státí.

Distribúcia: - lieky Služby: - aktívna podpora predaja vlastnými tímami farmaceutických reprezentantov - konzultácie a analýzy trhov

Služby: - správa nehnuteľností - účtovníctvo - upratovacie služby - realitná činnosť

Agentúra Harmónia poskytuje svoje služby od roku 1997 a po celú dobu je našou prioritou zabezpečovanie čo najkvalitnejších služieb pre našich zákazníkov. Ponúkame kompletný servis v oblasti starostlivosti o deti a domácnosť, sprostredkujeme pre Vás všetky činnosti, ktoré nemáte čas alebo chuť robiť. Realizáciu objednávky zaistíme do 48 hodín úplne ...